Spread the love


H αγαπημένη μας Ελληνίδα τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη έχει συνηθίσει το κοινό της σε ανατρεπτικά βίντεο κλιπ που έχουν να κάνουν κυρίως με την εικόνα της. Δεν φοβάται να στραπατσάρει την εικόνα της, όπως στο βίντεο που ακολουθεί, που την δείχνει αγνώριστη.

Σε κάθε της τραγούδι της υπάρχει και το ανάλογο βίντεο κλιπ που μας κάνει να τη προσέξουμε ακόμα περισσότερο, αφού έχει το δικό της στιλ και η εικόνα της συνοδεύεται από το καλλίγραμμο και σέξι κορμί της.

Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια επιστρέφει με το τραγούδι «Botox» και μας καλεί να πούμε αντίο στις ρυτίδες.

Μόλις κυκλοφόρησε το teaser του τραγουδιού, που η Κατερίνα με τη βοήθεια των αδερφών Αλαχούζου, των πλέον καταρτισμένων στον τομέα των σπέσιαλ εφέ στην Ελλάδα, εμφανίζεται σχεδόν αγνώριστη.

Στο trailer των 28 δευτερολέπτων που δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη 17 Μαΐου βλέπουμε την Κατερίνα Στικούδη παραμορφωμένη, στο ρόλο μιας υπεύθυνης ινστιτούτου ομορφιάς που καλεί τις γυναίκες που δεν τους αρέσει η εξωτερική τους εμφάνιση, να αλλάξουν κάνοντας Botox.

Δείτε το κανάλι της στο youtube.com και στο

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Κατερίνα Στικούδη είναι μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, όπως μαρτυράει ο προσωπικός της λογαριασμό του Instagram, αλά όταν είδαμε το νέο της βίντεο «ψαρώσαμε».



Spread the love