Spread the love


Ένας τελικός του MasterChef που θα κρατήσει αρκετές μέρες και θα περιλαμβάνει πάρα πολλές δοκιμασίες. Οι Χρήστος Γλωσσίδης και Τιμολέων Διαμαντής ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη για την πρώτη μεγάλη δοκιμασία.

Στην παρέα τους είναι μαζί ο Σελίμ Σελτζούκ και ο Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου, οι δύο διαγωνιζόμενοι ξεναγήθηκαν στην πόλη, έφαγαν, ήπιαν και πέρασαν από μια πολύ απαιτητική διαδικασία.

Οι Χρήστος Γλωσσίδης και Τιμολέων Διαμαντής πήγαν στο φημισμένο εστιατόριο “Disfrutar”, το οποίο είναι βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin. Οι δύο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να φτιάξουν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο, το οποίο περιελάμβανε και την τεχνική της αντίστροφης σφαιροποίησης.

Οι τρεις Ισπανοί σεφ έμειναν αρκετά ικανοποιημένοι, αν και υπήρχαν ορισμένα μικρά λάθη στα πιάτα. Η ανακοίνωσή τους, μάλιστα, άφησε τους δύο διαγωνιζόμενους άφωνους.

«Θέλουμε να σας συγχαρούμε και τους δύο. Κάνατε πολύ καλή δουλειά. Χαρήκαμε που σας είδαμε να δουλεύετε και που καταλάβαμε πόσο πολύ αγαπάτε τη μαγειρική. Και θέλουμε να σας πούμε ότι η κουζίνα του Disfrutar θα είναι πάντα ανοικτή για εσάς», είπε ο Ισπανός σεφ και τους άφησε άφωνους.

Δείτε τι έγινε στο MasterChef στο βίντεο που ακολουθεί:



Spread the love