Spread the love


Η λαμπερή Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε το πλατό του Λάκη Λαζόπουλου, μετά την σάτιρα που δέχθηκε. Αυτό δείχνει ότι η Μαρίνα αγαπάει την σάτιρα που δέχεται, και μάλιστα συμμετέχει ενεργά, αφού όπως έγραψε στο Instagram ότι: «Η σάτιρα είναι… σάτιρα και δημιουργεί πολιτισμό».

Η Μαρίνα Πατούλη έχει δεχθεί πολλές φορές κριτική και μάλιστα έντονη από διάφορες σατιρικές εκπομπές. Πάντα το αντιμετωπίζει όμως με χιούμορ δείχνοντας πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Ο λόγος για την σύζυγο του Δημάρχου του Αμαρουσίου που δεν έχει κρύψει ποτέ την δική της πρόθεση και επιθυμία να ασχοληθεί με τα κοινά, όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε από την σάτιρα που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος και οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» στο πρόσωπό της αλλά πήγε καλεσμένη στην εκπομπή και θα έχουμε την ευκαιρία να την δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Η κυρία Μαρίνα Πατούλη μάλιστα δημοσίευσε τις φωτογραφίες που έβγαλαν στο πλατό λέγοντας τα καλύτερα για τον ηθοποιό: «Μοναδική εμπειρία η επίσκεψη μου στο κομμωτήριο του Ντιμη!!! Ευχαριστώ τον Αριστοφανικό Λάκη Λαζόπουλο κ την ομάδα του για τη φιλοξενία κ για τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε !!!Η σάτιρα αποτελεί ένδειξη πολιτιστικής κ κοινωνικής αφύπνισης !!! Καλή εβδομάδα σε όλους μας».

Δείτε το βίντεο από τον ξέφρενο χορό της Μαρίνας Πατούλη με τον Λάκη Λαζόπουλο: vimeo.com

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μαρίνα Πατούλη Μαρίνα Πατούλη Μαρίνα Πατούλη Μαρίνα Πατούλη Μαρίνα Πατούλη



Spread the love