Spread the love


Στη Μύκονο έκαναν Πρωτομαγιά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη.

Μαζί τους, όπως πάντα, ο Νίκος Κοκλώνης. Αυτή τη φορά όμως το ζευγάρι συνόδευε και η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Μαρία-Ελένη.

Οι τέσσερίς τους ταξίδεψαν με σκάφος ως τη Μύκονο, με την Νατάσα Καλογρίδη να ποστάρει συνεχώς βιντεάκια στο Instagram από την Πρωτομαγιά της στη θάλασσα!

Φυσικά, την παρέα Αλέξανδρου Λυκουρέζου-Νατάσας Καλογρίδη-Νίκου Κοκλώνη και Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου, δεν θα μπορούσε να μην εντοπίσει το Mykonos Live TV.

Στο βιντεάκι του ιντερνετικού καναλιού της Μυκόνου ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη με την παρέα τους απολαμβάνουν το φαγητό τους, ενώ η ηθοποιός, μαζί με την κόρη του ποινικολόγου, με στεφάνια στα κεφάλια τους ξεφαντώνουν υπό τους ρυθμούς της μουσικής.

Απίστευτα σχόλια για τα φιλιά Λυκουρέζου – Καλογρίδη στη Μύκονο από ΤΟ Πρωινό Ant1

«Δεν θέλω να το παίξω ηθικός αλλά χθες μάθαμε για την απώλεια της Ζωής Κουρούκλη που ήταν ξαδέρφη της Ζωής Λάσκαρη. Δεν μου αρέσει αυτό σαν εικόνα καθόλου. Αν το γνώριζαν… Δεν θέλω να μιλήσω» είπε ο Θέμης Γεωργαντάς και η Σοφία Τουντούρη πρόσθεσε: «Το να βλέπεις τον νο1 ποινικολόγο ο οποίος δεν έχει προκαλέσει ποτέ, ήταν πάντα σε μια ωραία σχέση με τη σύζυγό του, είναι λίγο παράταιρο σαν εικόνα. Αυτό μου ξενίζει».

Λίγο αργότερα ο Κώστας Τσουρός επεσήμανε: «Βγαίνουν από το σπίτι και  τόσος έρωτας πια που με το που βγαίνει από την πόρτα η Νατάσα, έπρεπε να τη φιλήσει. Τη φίλησε προφανώς γιατί ήταν η κάμερα… Έχω το δικαίωμα αυτό που βλέπω να μη μου αρέσει σαν εικόνα;» με τη Φαίη Σκορδά να δείχνει ότι διαφωνεί με την άποψή του.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παραπάνω video:

 



Spread the love