Spread the love


Τα ακραία περιστατικά bullying που έχει δεχτεί

Τελευταίο επεισόδιο για τη σεζόν στο “Πάμε Πακέτο” και η Βίκυ Χατζηβασιλείου με την ομάδα της κράτησαν για αυτό τρεις ιδιαίτερα συγκινητικές ιστορίες. Η εκπομπή που “πήρε το πράσινο φως” για μια ακόμη σεζόν, θα αποχαιρετίσει για το καλοκαίρι με μια πολύ ξεχωριστή ιστορία.

Ο Άρης Πλασκασοβίτης, ο αποστολέας του “Πρώτου Πακέτου” έχει ξαναμιλήσει στο παρελθόν για την άγρια εφηβεία του και τα ακραία περιστατικά bullying που έχει δεχτεί από τους νταήδες του σχολείου του.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, πέραν των ανατριχιαστικών ιστοριών που μας εξιστορεί, στέλνει πακέτο και σε μια γυναίκα που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο για εκείνον, την ταραγμένη περίοδο των παιδικών και εφηβικών του χρόνων. Ποια είναι η γυναίκα, που ο ίδιος την αποκαλεί: «μάνα»;

Ο Άρης Πλασκασοβίτης έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν πως δεν τα είχε καθόλου καλά με τον εαυτό του. “Ήμουν ένα πολύ κομπλεξικό άτομο. […] Είχα διάσπαση προσοχής, ήμουν δυσλεκτικός και τραύλιζα πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Οι συμμαθητές μου στο σχολείο με κορόιδευαν. Στην ηλικία των δέκα ετών, ξεκίνησα παιδοψυχανάλυση” θυμάται και προσθέτει: “Μίλησα κανονικά στα δεκαοχτώ μου, όταν έφυγα από την Κέρκυρα. Μέχρι και το γυμνάσιο είχα πολλά προβλήματα”.

“Έκανα ψυχανάλυση γιατί δεχόμουν πολύ άγριο bullying στο σχολείο μέχρι και την τρίτη γυμνασίου. Ήμουν από τα παιδιά που τα έριχναν στον κάδο. Περπατούσα κι έτρωγα καρπαζιές. Αυτό που με έσωσε ήταν η μουσική. Κλεινόμουν στο δωμάτιο μου το βράδυ και διάβαζα, τραγουδούσα ή έπαιζα πιάνο” προσθέτει ο καλλιτέχνης.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής:



Spread the love