Spread the love


Οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν φροντίσει να προβλέψουν μάλλον τα πάντα

Eίναι ένα από τα πιο σκληρά παιχνίδια που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση. Ως εκ τούτου, το σώμα του κάθε παίκτη φτάνει στα όριά του και οι αντοχές του δοκιμάζονται σ’ απίστευτο βαθμό. «Απόρροια» αυτών είναι, προφανώς, και οι συχνοί τραυματισμοί.

Οι άνθρωποι της παραγωγής του Survivor, ωστόσο, έχουν φροντίσει να προβλέψουν μάλλον τα πάντα- εξ ου και ο απίθανος όρος που υπάρχει εκ των προτέρων στο συμβόλαιο του κάθε συμμετέχοντος.

Ποιος είναι αυτός; Την απάντηση δίνει ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εφημερίδα «Νέα Σελίδα»: ερωτηθείς για το αν προτίθεται κι εκείνος να κινηθεί νομικά κατά της παραγωγής του παιχνιδιού- όπως δήλωσε ότι σκέφτεται να κάνει ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος λόγω του ότι δεν είχε την κατάλληλη, σύμφωνα με τον ίδιο, ιατρική φροντίδα μετά τον τραυματισμό του- απάντησε αρνητικά και ξεκαθάρισε το γιατί.

«Όχι. Επειδή έχασα 15 κιλά στο Survivor, απώλεσα μυϊκή μάζα και επιβαρύνθηκαν πολύ τα γόνατά μου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματίζομαι πολύ εύκολα.

Η κατάσταση επιδεινώθηκε με τους αγώνες κι έφτασα στο σημείο να μην μπορώ να λυγίσω και να ισιώσω τα πόδια μου. Αλλά έτσι είναι αυτό το παιχνίδι.

Άλλωστε, μέσα στους όρους του συμβολαίου που υπογράφεις πριν μπεις στο Survivor είναι και το ότι η σωματική σου ακεραιότητα είναι δική σου ευθύνη. Κι αν εγώ ήθελα να συμμετέχω στα αγωνίσματα και να δίνω το 300%, επιδεινώνοντας την κατάστασή μου, αυτό είναι δική μου ευθύνη και όχι της παραγωγής. Σε πολλά παιχνίδια οι γιατροί μού έλεγαν «μην μπεις να παίξεις», αλλά δεν τους άκουγα, γιατί ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου. Μέχρι που κάποια στιγμή μού απαγόρευσαν να παίξω».



Spread the love