Spread the love


Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη τραγουδίστρια Rihanna κάνει τέτοια κόλπα. Είναι ξανά ελεύθερη και ωραία, χωρίς να έχει στο πλάι της τον Hassan Jameel, που είναι εκατομμυριούχος Σαουδάραβας.

Η τραγουδίστρια Rihanna είναι και πάλι ελεύθερη καθώς αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση της με τον εκατομμυριούχο Σαουδάραβα Hassan Jameel.

Το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει τον έpωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τα διεθνή μέσα να υποστηρίζουν πως μπορεί ο Σαουδάραβας να ήταν «ο ένας».

Αλλά η Rihanna τελικά τους διέψευσε και αποφάσισε να χωρίσει, επειδή τον βαρέθηκε.

«Η Rihanna τον βαρέθηκε. Το παθαίνει αυτό με τους άντρες, κουράζεται συχνά. Και φυσικά του πλήγωσε την καρδιά, αυτό κάνει άλλωστε η RiRi, πληγώνει τις καρδιές των αντρών», σημείωσε μια πηγή κοντά στο περιβάλλον της 30χρονης τραγουδίστριας.

Ο Hassan Jameel είναι επιχειρηματίας και αντιπρόεδρος της οικογενειακής επιχείρησης «Abdul Latif», μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο. Μάλιστα, η οικογένειά του Τζαμίλ έχει τα δικαιώματα πώλησης της Toyota. Σύμφωνα με το Forbes Middle East του 2016, η εκτιμώμενη καθαρή αξία της οικογένειάς του αγγίζει τα 1,5 δισ. δολάρια.

Η Rihanna όμως δεν γοητεύτηκε από τη μεγάλη περιουσία του, και είπε «αντίο» στον μελαχρινό Σαουδάραβα.

Πάντως ο πρώην σύντροφός της, Chris Brown, αμέσως μετά τον χωρισμό της αποφάσισε να την ακολουθήσει και πάλι στο Instagram.

Μια σχέση που πέρασε από 40 κύματα, με μηνύσεις και ξυλοδαρμούς. Η είδηση ότι την ακολούθησε και πάλι στο Instagram έκανε το γύρο του διαδικτύου.



Spread the love