Spread the love


Πρόσφατα η Kylie Jenner ανακηρύχθηκε από το Forbes ως η πλουσιότερη έφηβος παγκοσμίως, ξεπερνώντας το ρεκόρ εισόδων του Mark Zuckenberg, ο οποίος για χρόνια κατείχε τον τίτλο αυτό.

Δεν υπάρχει άνθρωπος πάνω στον πλανήτη που να μη γνωρίζει την Kylie Jenner, τη μικρότερη κόρη της οικογένειας Kardashian, η οποία μόλις στα 20 της, έχει καταφέρει να δημιουργήσει τη δική της επαγγελματική αυτοκρατορία, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της ομορφιάς, αλλά και της μόδας.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι μερικές από τις πιο διάσημες εταιρείες παγκοσμίως, συνεργάζονται μαζί της για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Μάλιστα, η νεαρή Jenner αποτελεί αυτήν την στιγμή την πιο ακριβοπληρωμένη Instagrammer, με την τιμή του ενός διαφημιστικού post της, να ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο δολάρια.

Και αφού το κοινό της είναι απολύτως πιστό και δέχεται με χαρά τις επιρροές της, γιατί λοιπόν η ίδια να μην χρεώσει τόσο ακριβά τις υπηρεσίες της; Μη ξεχνάτε άλλωστε, ότι το τελευταίο post που έκανε και δήλωνε τη δυσαρέσκεια της για τις αλλαγές στο Snapchat, κόστισε εκατομμύρια στην εν λόγω εταιρεία.

Έτσι η μικρότερη της οικογένειας, κατάφερε να βάλει τα γυαλιά στις μεγαλύτερες Kardashians και αυτό δε μπορεί να το αρνηθεί κανείς.



Spread the love