Spread the love


Φήμες θέλουν τον γνωστό παρουσιαστή να είναι ζευγάρι με μελαχρινή παρουσιάστρια της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, που μάλιστα μοιάζει να το απολαμβάνει. Έτσι ο Γιώργος Μαυρίδης ανεβαίνει στα μάτια μας.

Έχουν φουντώσει πλέον για τα καλά οι φήμες και η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της έμοιαζε να το διασκεδάζει, και όχι άδικα.

Ο γνωστός tattoo-artist που φιλοδοξεί να κερδίσει το κοινό και ως παρουσιαστής φαίνεται σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστού περιοδικού να είναι ερωτευμένος με την πανέμορφη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Νικολέττα Ράλλη, που εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Μάλιστα την αποκάλυψη έκανε το περιοδικό «ΟΚ!» και οι συνεργάτες της παρουσιάστριας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 πέταξαν τις δικές τους «μπηχτές» στην Νικολέττα Ράλλη.

Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής η Νικολέττα χόρευε και τραγουδούσε το «Αυτός ο έρωτας, αυτό τ’ αγόρι» της Ρίτας Σακελλαρίου, αφήνοντας υπονοούμενα, και δέχτηκε την ερώτηση του Νίκου Αναδιώτη «αφιερώνεις κάπου αυτό το τραγούδι;».

Οι ίδιοι δεν έχουν σχολιάσει ακόμα τα δημοσιεύματα και την φημολογία περί σχέσης, χωρίς βέβαια και να τα διαψεύδουν.

Απολαύστε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Νικολέττα Ράλλη εκτός από παρουσιάστρια είναι και ένα κορίτσι με υπέροχο λογαριασμό στο Instagram που αριθμεί περισσότερους από 199 χιλιάδες follower. Απολαύστε τις τελευταίες της αναρτήσεις:



Spread the love