Spread the love


Πολύς λόγος έγινε το τελευταίο διάστημα για την τηλεοπτική επιστροφή της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Το Καφέ της Χαράς», σχεδόν μετά από 15 χρόνια από τότε που σταμάτησε.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας, παραχώρησε μια συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Aegean Voice 107.5» και επιβεβαίωσε ότι πολύ σύντομα θα δούμε νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι οι ρόλοι του «Μανωλάκη» και της «Βάλιας», θα επιστρέψουν και αυτοί 15 χρόνια μετά.

«Αμέσως μετά θα γράψω τα καινούργια επεισόδια του «Καφέ της Χαράς», το οποίο επανέρχεται μετά από 15 χρόνια στις οθόνες, για να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1.

Θα γιορτάσουμε τα 30 χρόνια με 30 επεισόδια του «Καφέ της Χαράς». Είναι ό,τι ωραιότερο θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε. Όλοι οι ηθοποιοί εκτός από τρεις-τέσσερις που δεν κολλάνε πλέον στην πλοκή, όλοι θα παίξουν.

Όλοι οι βασικοί θα παίξουν. Η Ρένια, ο Γεράσιμος, η Τζόυς, Αλλά και όλοι οι άλλοι. Όλοι είναι βασικοί εξάλλου. Θα επανέλθει και η δασκάλα που την ήθελα, γιατί είναι πάρα πολύ αστεία.

Θα είναι και η Σοφία Μουτίδου. Θα παίξουν και νέα παιδιά γιατί αυτό είναι το story. Θα είναι το πιο αληθινό sequel που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία. Είμαι πολύ σίγουρος για αυτό που πάμε να κάνουμε», σημείωσε ο Χάρης Ρώμας.



Spread the love