Spread the love


To πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι του «Power of Love» ξαναχτυπά

To πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι του «Power of Love» ξαναχτυπά και αυτή τη φορά κάνει το κοινό του να ανησυχεί για την πορεία της σχέσης του. Δεν είναι άγνωστο πως οι δυο τους πούλησαν το ειδύλλιό τους όσο καλύτερα μπορούσαν, έχοντας καταφέρει να συνδέσουν τα ονόματά τους εξασφαλίζοντας χιλιάδες followers στο Instagram και αρκετές προτάσεις τόσο για εμφανίσεις όσο και για διαφημιστικές συνεργασίες.

Δεν τα κατάφεραν και άσχημα λοιπόν. Τώρα, όμως, τα δεδομένα μοιάζουν να ανατρέπονται.

Οι δυο τους, παραχώρησαν από κοινού συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!», μιλώντας για τη σχέση τους αλλά και την πιθανότητα να χωρίσουν.

Σε αντίθεση με ό,τι έλεγαν μέσα στο «σπίτι της αγάπης», πλέον δεν διστάζουν να αναφερθούν στην πιθανότητα να δώσουν τέλος στη σχέση τους, με τον Δώρο να λέει χαρακτηριστικά: «Μπορεί αύριο να χωρίσουμε με την Αθηνά».
Κάπως έτσι, μοιάζουν να προετοιμάζουν τους fans τους για το επερχόμενο τέλος, το οποίο επιβάλλεται να έρθει όσο πιο ανώδυνα γίνεται ώστε οι δυο τους να μην χάσουν… πόντους.

Η συνέντευξη «ντύθηκε» με μία άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση, στην οποία το ζευγάρι ποζάρει ημίγυμνο , σε πολύ αισθησιακές πόζες…



Spread the love