Spread the love


Εμμέσως πλην σαφώς

Όταν ο Γιώργος Μαυρίδης είχε πάει καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι Μαζί στις 10» την οποία παρουσιάζει η Νικολέττα Ράλλη με το Νίκο Αναδιώτη στον ΑΝΤ1, μάλλον κανείς δεν φανταζόταν την εξέλιξη που θα είχε η συνάντηση αυτή. Ο παρουσιαστής και τατουατζής από την αρχή έδειξε ενθουσιασμένος με την όμορφη Νικολέττα, ενώ δεν έκρυψε την ευχάριστη αναστάτωση που ένιωσε με την εντυπωσιακή παρουσία της.

Τα σχόλια για την εμφάνισή της, τα οποία εστιάστηκαν κυρίως, στο πλούσιο μπούστο της έδωσαν και πήραν. Λίγο καιρό αργότερα το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά αποκάλυψε ότι κάτι τρέχει με τον Γιώργο Μαυρίδη και τη Νικολέττα Ράλλη. Ενώ εβδομαδιαίο περιοδικό φιλοξένησε παπαράτσι φωτογραφία τους σε τρυφερές στιγμές, ρίχνοντας και άλλο λάδι στη φωτιά.

Κατόπιν, ένα περιπαικτικό σχόλιο του Μαυρίδη σε μία σέξι φωτογραφία της Ράλλη ενίσχυσε και άλλο τις φήμες. Για να έρθει τώρα ο γνωστός παρουσιαστής κι εμμέσως πλην σαφώς, να επιβεβαιώσει τις φήμες για σχέση. Το πρωί της Πέμπτης ανέβασε στα instastories του μία selfie, όπου ποζάρει ξαπλωμένος στο κρεβάτι και δίπλα του έχει ένα γλυκύτατο σκυλάκι με ένα ροζ κοκαλάκι.

Και το συμπαθέστατο τετράποδο ήταν εκείνο που «μαρτύρησε» το μυστικό, αφού δεν άργησε να αποδειχθεί ότι πρόκειται για την Κάντι, τη σκυλίτσα της Νικολέττας Ράλλη. Άλλωστε, η παρουσιάστρια ουκ ολίγες φορές έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με την Κάντι, η οποία σε κάποιες από αυτές, φοράει το επίμαχο ροζ κοκαλάκι.



Spread the love