Spread the love


Ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε τα καρφιά του στον Antenna κάνοντας ένα μορφασμό στις κάμερες, φανερά απογοητευμένος και πικραμένος από την στάση που κράτησε απέναντί του το κανάλι.

«Εσείς από πού είστε, από τον ΑΝΤ1; Αφού δε θα με παίξετε, δε με αγαπάτε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας αρχικά στις δηλώσεις που έκανε στις κάμερες έξω από το Ηρώδειο που είχε βρεθεί για να απολαύσει μια παράσταση.

Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν πώς πέρασε το καλοκαίρι του καθώς και το τι συμβαίνει με το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής φανερά απογοητευμένος και πικραμένος αλλά χωρίς να χάνει το χιούμορ του, είπε: «Το καλοκαίρι μου συνεχίζεται και όπως φαίνεται θα συνεχίζεται επί μακρόν…»!

Η απουσία του Γιώργου Λιάγκα από την παρουσίαση του ΑΝΤ1 ήταν ηχηρή όπως εξήγησε όμως ο ίδιος δεν θέλησε να πάει γιατί θα το θεωρούσε υποκριτικό. «Στην παρουσίαση του ΑΝΤ1 ενημερωθήκαμε ότι θα σας δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν στον ΑΝΤ1», ανέφερε μια δημοσιογράφος με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει ένα μορφασμό και να προσθέτει: «Λέει ένας φίλος ότι στο τάξιμο δεν χάλασε καμία δουλειά, στο δόσιμο χάλασαν όλες… Δεν ξέρω!»!

Όσον αφορά στις προτάσεις που δέχθηκε ο παρουσιαστής από άλλα κανάλια δεν θέλησε να απαντήσει, αρκέστηκε στο να πει: «Ανήκω στον ΑΝΤ1 καλώς ή κακώς τιμώ το συμβόλαιό μου, έστω και ανενεργός…»!

Τέλος αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά και στη στήριξη που του έχει προσφέρει λέγοντας πως δεν το κάνει λόγω προσωπικής σχέσης αλλά επειδή είναι ένας δίκαιος άνθρωπος.

Δείτε τις δηλώσεις στα βίντεο που ακολουθούν:



Spread the love