Spread the love


Η Μαντώ Γαστεράτου ήταν κανονικά στο πόστο της σήμερα στην εκπομπή Splash μετά τον πανέμορφο γάμο της με τον Νίκο Ισηγόνη στην Ανάβυσσο.

 

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε σε όλους ιδιαίτερη εντύπωση ήταν μία ηχηρή απουσία που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Αυτή της Τζένης Μελιτά! Δεδομένου ότι τις δυο τους συνδέει μία καλή φιλία ετών, αλλά και επαγγελματική συνεργασία στο παρελθόν, όλοι θα περίμεναν να τη δουν στο γάμο για να χαρεί με το ευτυχές γεγονός.

Η παρουσιάστρια σήμερα δεν δίστασε μέσα από την εκπομπή της “Splash”, μεταξύ άλλων να αναφερθεί στην πρώην φίλη της, την Τζένη Μελιτά και την απουσία της από τον γάμο της.

Η Μαντώ είπε: «Θέλω να μου επιτρέψετε να πάρω λίγα δευτερόλεπτα. Γιατί θέλω να απαντήσω σε κάτι που αυτές τις ημέρες έχει γίνει μεγάλος ντόρος. Μιλάω για την απουσία της Τζένης από τον γάμο. Εγώ θέλω να πω πραγματικά, ότι όλες οι σχέσεις για να ανθίσουν και να χτιστούν θέλουν πολλή φροντίδα και πολλή αγάπη και από τις δυο τις πλευρές και όχι από τη μία.»!

Και πρόσθεσε: «Eπίσης θέλω να την ευχαριστήσω που μου ευχήθηκε δημόσια, μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Και πάλι καλά που υπάρχει και η ελληνική τηλεόραση που ενώνει τους ανθρώπους. Γιατί δεν ξέρω αν θα το έκανε καν. Αν θα μου εύχονταν. Γενικά δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω για αυτό το θέμα, γιατί με στενοχωρεί. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει follow και unfollow. Οι φίλες μου, μού έκαναν έκπληξη στο bachelorette. Προφανώς και την είχαν καλέσει».

Δείτε το σχετικό βίντεο!

 

Χθες μάλιστα το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε και στην εκπομπή του Alpha, «Τι λέει», όπου συμμετέχει η Τζένη Μελιτά.

Έτσι, η Τζένη μίλησε για τον λόγο που δεν πήγε στον γάμο της Μαντούς Γαστεράτου και δάκρυσε on air!



Spread the love