Spread the love


Πρεμιέρα για το GNTM: Η σύντροφος του Τούρκου ηθοποιού, η κοπέλα με την αλωπεκία και τα νεύρα της Παπαγεωργίου ήταν οι πιο σημαντικές στιγμές του Next Top Model.

To Greece’s Next Top Model 2 έκανε χθες το βράδυ πρεμιέρα και τα τα μηχανάκια της τηλεθέασης πήραν φωτιά. Οι τέσσερις κριτές μπήκαν στο πλατό λαμπεροί, ανανεωμένοι και ενθουσιασμένοι και υποδέχτηκαν τις υποψήφιες διαγωνιζόμενες.

Το GNTM, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό την προηγούμενη σεζόν, επέστρεψε με τον 2ο κύκλο επεισοδίων.

Η κριτική επιτροπή όπως και πέρσι έτσι και φέτος αποτελείται από τη fashion expert Βίκυ Καγιά, από τον φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη και το supermodel Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Οι πρώτες δηλώσεις των κριτών

«Θέλω να κατακτήσετε την πασαρέλα! Να με κάνετε να θέλω να περπατήσω μαζί σας. Μία από εσάς είναι το Greece’s Next Top Model, είναι η ευκαιρία της, είναι η ευκαιρία σας να λάμψετε και να μας το δείξετε!» ήταν τα πρώτα λόγια της Βίκυς Καγιά στα κορίτσια.

«Λοιπόν, ξέρετε ότι έχω εμμονή με τις τέλειες αναλογίες. Θέλω να μου δείξετε ότι το 90-60-90 δεν είναι αυτοσκοπός. Θέλω να μου αποδείξετε ότι το model quality δεν έχει μεζούρα!» πρόσθεσε ο Άγγελος Μπράτης.

«Κορίτσια μου! Αναζητώ μοντέλα με πάθος και ψυχή! Η αυτοπεποίθηση και η προσωπικότητα είναι διαχρονικές αξίες στο μόντελινγκ. Θέλω να βρω το κορίτσι που θα κάνει κάτι, που δεν έχω κάνει ακόμα εγώ!» είπε με χιούμορ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Ξέρετε ότι το μόντελινγκ είναι πάρα πολύ δύσκολο και πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Το έχετε καταλάβει όλες σας! Ξέρετε ποιοι είμαστε, ξέρετε τι ζητάμε από εσάς. Όσες νομίζουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και το έχουν αυτό, θα πρέπει να μας το δείξουν και να περάσουν μέσα! Όποια όμως, έχει την παραμικρή ανασφάλεια, καλό είναι να φύγει τώρα!» τόνισε ο Δημήτρης Σκουλός.

Οι παρουσίες και οι στιγμές που ξεχωρίσαμε στην πρεμιέρα

Από την χθεσινή βραδιά ξεχώρισε η εμφάνιση της 24χρονης Χαράς Παππά η οποία είναι vlogger με δικό της κανάλι στο Υοutube, αλλά και σύντροφος του γνωστού Τούρκου ηθοποιού.

Όπως δήλωσε η ίδια ζει στην Κωνσταντινούπολη με τον αγαπημένο της. «Είμαι ερωτική μετανάστρια», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Τούρκος ηθοποιός είναι γνωστός από το σίριαλ «Κισμέτ» και η σχέση του με την Ελληνίδα έχει απασχολήσει τουρκικά και ελληνικά ταμπλόιντ.

Η Κρητικά με την αλωπεκία συγκίνησε τους κριτές

Μια νεαρή κοπέλα από την Κρήτη που μπήκε στο πλατό του GNTM με αυτοπεποίθηση συγκίνησε με την ιστορία της. Η Λυδία ρωτήθηκε αν έχει ξυρίσει το κεφάλι της και απάντησε πως έχει αλωπεκία από τα 11 της.

«Αρχικά φορούσα περούκες γιατί στο σχολείο ήταν δύσκολα αλλά μετά από πάρα πολλή αγάπη το ξεπέρασα. Μετά από δυο χρόνια τις έβγαλα τις περούκες και αγαπάω τον εαυτό μου ακριβώς έτσι όπως είναι».

είπε χαρακτηριστικά. «Μέσα από τη συμμετοχή μου θέλω να δώσω δύναμη και σε άλλα κορίτσια που έχουν την ίδια πάθηση με εμένα αλλά και σε οποιονδήποτε άλλον» πρόσθεσε.

Η Βίκυ Καγιά συγκινήθηκε με την ιστορία της Λυδίας. Μάλιστα, της είπε: «Έχω συγκινηθεί. Μπράβο σου είσαι μάγκας». O Δημήτρης Σκουλός της είπε ότι έχει ένα πολύ σέξι κορμί.

Η παίκτρια που νευρίασε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δεν έλειψαν τα νεύρα από την πρεμιέρα του GNTM 2. Μια διαγωνιζόμενη κατάφερε να κάνει έξαλλη την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς την διέκοψε την ώρα που της ασκούσε κριτική και άρχισε να μιλά ασταμάτητα.

«Προσπαθώ να μιλήσω 10 φορές και δεν με αφήνει», είπε η κριτής του GNTM 2. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πάτησε «όχι», ενώ η παίκτρια της ζητούσε «συγγνώμη».

Με τα «όχι» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Δημήτρη Σκουλού, η παίκτρια δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Αφού η παίκτρια έφυγε από το πλατό, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε: «Τώρα είμαι εγώ εκνευρισμένη». «Το καταλάβαμε», είπε ο Άγγελος Μπράτης.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το 2ο επεισόδιο θα προβληθεί τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 21:00



Spread the love