Spread the love


Πέθανε η λατρεμένη όλων ηθοποιός Βέτα Μπετίνη. Την δυσάρεστη είδηση δημοσιοποίησε η κόρη της μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook.

Πέθανε η λατρεμένη όλων ηθοποιός Βέτα Μπετίνη

Την δυσάρεστη είδηση δημοσιοποίησε η κόρη της μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook.

 Μια σπουδαία και ταλαντούχα γυναίκα που μας έκανε να γελάμε μέσα από τους ρόλους της αλλά και συγκινούμαστε μέσα από τους στίχους και τα κείμενα που έγραφε. Τον Απρίλιο του 2015 η ηθοποιός είχε βρεθεί στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου  και είχε αποκαλύψει το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της.

Τότε είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, το πολέμησε με χειρουργεία και αλλεπάλληλες θεραπείες. Κατάφερε να το ξεπεράσει και μάλιστα έναν χρόνο μετά είχε επιστρέψει ενεργά κάνοντας μουσικές παραστάσεις.

Η τελευταία της τηλεοπτική δουλειά ήταν «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαίμη», οπού υποδύονταν μια Τουρκάλα.

Η Βέτα Μπετίνι δεν ήταν απλά μια ηθοποιός, ήταν ένα πολυτάντανο πλάσμα αφού έγραφε στίχους τραγουδιών και κείμενα ενώ η μεγάλη της αγάπη ήταν η όμορφη κόρη της Λιάνα και λίγο αργότερα και η εγγονή της.

Η Καλλιόπη Λεγάκη  είχε φτιάξει το βιογραφικό ντοκιμαντέρ της για τη ζωή της Βέτα Μπετίνη με τίτλο “Lovely Big Veta!”

Στην τηλεόραση πρώτη της δουλεία ήταν τα Βεγγαλικά του Θανάση Βέγγου και αργότερα στην παρέα του Γιάννη Ζουγανέλη τους απολαύσαμε πολλές φορές σαν “ερωτικό δίδυμο”!  Απειρα τα guest της σε επιτυχημένες σειρές… Αυτό που όλοι θυμόμαστε ως Θεία Σύρμω στο 50 50 και ο κατάλογος είναι μακρύς.

Θεατρικά ξεκίνησε το 1984 στην παράσταση “Δουλειά δεν είχε ο Διάολος”.

Πέρα από την σπάνια ομορφιά της και το ανεξάντλητο χιούμορ της, κατάφερε να μας συγκινεί για περισσότερο από 20 χρόνια με τους στίχους που έγραψε στο “Μη γυρίσεις”.

Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Βέτα

Η ηθοποιός που ξεχώρισε στα 80’s μέσα από τους ρόλους της, αλλά και με το ταλέντο της στη στιχουργική έφυγε από τη ζωή ξαφνικά αν και τα περασμένα χρόνια είχε αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με την υγεία της.

Τον Απρίλιο του 2015 η ηθοποιός είχε βρεθεί στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου  και είχε αποκαλύψει το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της.

Τότε είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο, τον πολέμησε με χειρουργεία και αλλεπάλληλες θεραπείες.

Κατάφερε να το ξεπεράσει και μάλιστα έναν χρόνο μετά είχε επιστρέψει ενεργά κάνοντας μουσικές παραστάσεις.

«Σταμάτησα από το θέατρο πριν δέκα χρόνια και έπεσα σε κατάθλιψη. Νόμιζα ότι ήταν κατάθλιψη κι εγώ και το παιδί μου και τους ταλαιπώρησα λίγο. Στο τέλος έγινε πιο βαρύ το επεισόδιο, οπότε ένας υπέροχος γιατρός νευροχειρουργός, αφού έκανα διάφορες εξετάσεις είδε ότι έχω ένα “τέρας” στο κεφάλι μου. Εδώ δεν το αναλάμβαναν γιατί έλεγαν ότι μπορεί να πεθάνω στο χειρουργείο, στην εντατική. Με έστειλαν στη Γερμανία σε έναν καταπληκτικό γιατρό, έκατσα ένα μήνα και μου το αφαίρεσε όλο, έγινα καλά. Είχα τεράστιο όγκο και πάνω στο συναίσθημα», είχε αναφέρει το 2016 στο Γρηγόρη Αρναούτογλου και τα Καρντάσιανς.

Δείτε στο βίντεο όσα είχε πει η ίδια:


Βέτα Μπετίνη Βέτα Μπετίνη Βέτα Μπετίνη Βέτα Μπετίνη Βέτα Μπετίνη Βέτα Μπετίνη



Spread the love