Spread the love


Ο Άλκης Γιαννακάς υπήρξε μεγάλος ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου. Αρκετά κορίτσια της εποχής ήταν ερωτευμένες μαζί του αφού πάντα δικαίωνε ότι ήταν ο γόης του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε πως είναι σήμερα στα 77 του χρόνια.

Πώς είναι σήμερα το «Ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη»; Από τη δεκαετία του ’80 επέλεξε να αποχωρήσει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το 1965 πρωταγωνίστησε στο «Ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη» και από τότε καθιερώθηκε. Η τελευταία του ταινία ήταν το 1987 και από τότε εξαφανίστηκε από τα Μέσα και έπαψε να δίνει συνεντεύξεις.

Τέλος οι φωτογραφήσεις και οι συνεντεύξεις για εκείνον μετά απόφαση που πήρε ο ίδιος. Πλέον ο κινηματογράφος δεν είχε την ίδια λάμψη με τότε που ξεκίνησε και θεώρησε πως δεν είχε άλλο θέση σε αυτόν.

Τον ερωτεύτηκαν πολλές κοπέλες αλλά και συμπρωταγωνίστριές του με τις οποίες είχε συνάψει σχέση. Η Γκιζέλα Ντάλι υπήρξε σύντροφος του για μεγάλο διάστημα και όπως είχε δηλώσει: «Ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου. Ήταν ο ωραιότερος και πιο περιζήτητος άντρας και ήταν δικός μου. Ζήσαμε μια σχέση πάθους». Μαζί πρωταγωνίστησαν στην ταινία «Ο Παρθένος».

Σήμερα είναι στα 77 του χρόνια και ζει κοντά στην πλατεία Αμερικής όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και τα πρωινά πίνει τον καφέ του στο «Σπίτι του Ηθοποιού» με τη φίλη του Άννα Φόνσου που ανέβασε μια φωτογραφία του στο facebook. Υπήρξε υποστηρικτής της ίδρυσης στου «Σπιτιού του Ηθοποιού».

Πάντως, αυτό που τον χαρακτήριζε πάντοτε είναι η σεμνότητά του. Ήταν άνθρωπος μόνος, χαμηλών τόνων, αλλά περιζήτητος στις γυναίκες.

Δείτε πώς είναι σήμερα:

Άλκης Γιαννακάς

Άλκης Γιαννακάς

Στις φωτογραφίες που βλέπετε, από το 2013, ποζάρει με τη Ματούλα στα εγκαίνια του κτιρίου που έγιναν πρόσφατα στον ανακαινισμένο πεζόδρομο της οδού Παναθηναίων.

Άλκης Γιαννακάς Άλκης Γιαννακάς

Έτσι μεσουρανούσε στον ελληνικό κινηματογράφο:

Άλκης Γιαννακάς Άλκης Γιαννακάς Άλκης Γιαννακάς Άλκης Γιαννακάς



Spread the love