Spread the love


Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ δεν συνηθίζει να προβάλλει την ιδιωτική ζωή της μέσα από τα social media, με μόνη εξαίρεση την αδελφής της, Δώρα. Η δίδυμη αδελφή της ηθοποιού είναι και η καλύτερή της φίλη. Βρίσκεται στο πλευρό της σε κάθε της βήμα και την στηρίζει.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Δώρα Μιχαήλ έχει δώσει το «παρών» σε επίσημες πρεμιέρες της ηθοποιού και κάθε φορά που ποζάρουν μαζί στον φακό, εντυπωσιάζουν με την εκπληκτική ομοιότητά τους. Η μόνη διαφορά τους βρίσκεται στο χρώμα των μαλλιών τους.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες από ιδιαίτερες στιγμές της με την αδελφή της και έγραψε χαρακτηριστικά ότι η μεγαλύτερη αγάπη είναι η αδελφική.

Η ηθοποιός θέλησε να κάνει ένα μίνι φωτογραφικό αφιέρωμα σε κοινές, ευτυχισμένες στιγμές τους. Οι δυο τους φαίνεται ότι έχουν μια υπέροχη σχέση με τον χρόνο.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έχει δηλώσει σε συνέντευξή της για την σχέση με τον εαυτό της: «Εγώ ποτέ δεν περνιόμουν για «ωραία» στους ρόλους μου, έπαιζα παντρεμένες, γιαγιάδες, «τσακιζόμουν», έβγαινα λιγότερο καλή από ότι είμαι στην πραγματικότητα μου σαν «μούρη» και σαν «σώμα».(…) Στην αρχή ζήλευα τις πιο φρέσκιες ηθοποιούς, ανταγωνιζόμουν. Είμαι ανταγωνιστική αλλά έχω τον εγωισμό να το κρατάω. Να μην το δείχνω, να μην σκάβω λάκκους, μετά περνούσε ο καιρός και είπα αυτό είναι, αντιμετώπισε το».

Η Κωνσταντίνα και η Δώρα Μιχαήλ δεν είναι απλά δίδυμες αδελφές: είναι δύο καλές φιλές που αντλούν δύναμη από τη σχέση τους. Χαμογελούν στον φακό και δείχνουν πόσο δεμένες είναι.

Κωνσταντίνα Μιχαήλ Κωνσταντίνα Μιχαήλ Κωνσταντίνα Μιχαήλ



Spread the love