Spread the love


Η site specifc παράσταση – αφιέρωμα στον Λευτέρη Βογιατζή, με τίτλο «Hommage», σε σύλληψη και σκηνοθεσία Σπύρου Αλιδάκη, επιστρέφει τον Οκτώβριο του 2018 στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων.

Tο hommage είναι μια περίεργα ονειρική-συνειρμικη περιήγηση στον κόσμο του Λευτέρη. Έχει στοιχεία βιωματικά αλλά περισσότερο είναι μια προσωπική ματιά του Σπύρου Αλιδακη μεσα στο συγκεκριμένο χώρο όπου έζησε και δημιούργησε αυτός ο άνθρωπος. Στοχος ειναι οι θεατές να δούνε και να ζήσουν το Κυκλαδων διαφορετικά, άκρως μεταμορφωμένο. Να δούμε πως ειναι να επαναφέρουμε τον Λευτέρη στο εδώ και Τώρα, που δεν ανήκει στο παρελθόν.

Η σύλληψη και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Σπύρο Αλιδάκη.

Συντελεστές:
Σύλληψη | Σκηνοθεσία: Σπύρος Αλιδάκης
Σκηνικά | Κοστούμια: Γεωργία Μπούρδα
Μουσική: Γιάννης Λούκος
Φωτισμοί: Στέλλα Κάλτσου
Κίνηση | Χορογραφία: Φώτης Νικολάου
Κινηματογραφικοί φωτισμοί | Κάμερα: Γιώργος Ταμπακάκης
Δραματουργία: Κατερίνα Ζερβουδάκη
Βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Κουτσοχερίτη
Επικοινωνία: Άρης Ασπρούλης
Οργάνωση Παραγωγής: Στέλλα Μαυροειδή

Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά

Συμπαραγωγή «Λυκόφως»

Facebook page: https://www.facebook.com/hommagelv

Λίγα λόγια για τον Σπύρο Αλιδάκη

Ο Σπύρος Αλιδάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Σπούδασε Κινηματογράφο στη Σχολή Σταυράκου και στη συνέχεια στη New York Film Academy στη Νέα Υόρκη. Ως σκηνοθέτης έχει στο ενεργητικό του πέντε ταινίες μικρού μήκους, κάποιες από τις οποίες συμμετείχαν σε Φεστιβάλ εντός και εκτός Ελλάδος (Δράμα, Βελιγράδι, Αμβούργο, Παρίσι). Παράλληλα, συμμετείχε στην παραγωγή ταινιών μεγάλου μήκους, σε συνεργασία με τον Νίκο Παναγιώτοπουλο (Τα Οπωροφόρα της Αθήνας) και του Γιώργου Σκεύα (Γυμνά Χέρια) κ.ά. Στη 10ετή πορεία του στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων εργάστηκε τα πρώτα χρόνια ως βοηθός σκηνοθέτη δίπλα στον Λευτέρη Βογιατζή στις εξής παραστάσεις: Το Ύστατο Σήμερα του Χάουαρντ Μπάρκερ (2009), Τόκος του Δημήτρη Δημητριάδη (2010), Το Θερμοκήπιο του Χάρολντ Πίντερ (2011). Από το 2013 διευθύνει το Θέατρο της οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία:

Τοποθεσία:

Eισιτήρια:

Προπώληση:

Πληροφορίες / Κρατήσεις:



Spread the love