Spread the love


Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για τη θεατρική παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι», στην οποία η Μαρία Κορινθίου ενσαρκώνει το «Κατερινιώ».

Ένα ρόλο που υποδύθηκε πρώτα η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Μόλις ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση της εν λόγω παράστασης ο γιος της εθνικής μας star τοποθετήθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και έγραψε: «Πέρα από την πλάκα, να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά. Εγώ προσωπικά ΟΥΤΕ επικροτώ, ΟΥΤΕ απορρίπτω καμία από τις δύο (παραστάσεις..). ‘Όλοι θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. Να είστε όλοι καλά».

Ωστόσο, μετά την δημοσιοποίηση της είδησης ότι ο ο Γιώργος Βάλαρης και η Μαρία Κορινθίου, μετά το τέλος της παράστασης «Η Νεράιδα και το Παλικάρι», θα συνεργαστούν για την αναβίωση της παράστασης «Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης», ο Γιάννης Παπαμιχαήλ προχώρησε σε μια νέα τοποθέτηση, μέσα από το κοινωνικό δίκτυο.

«Αυτό το πράγμα που όλοι ‘ χρησιμοποιούν ‘ τους γονείς μου για να οικονομήσουν έχει πια παραγίνει. Τόσα βιβλία έχουν εκδοθεί, τόσες παραστάσεις με θέμα την πρωτότυπη ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσαν, και δεν ξέρω και εγώ πόσα άλλα ακόμη που σχετίζονται με αυτούς. Όλοι αυτοί που τα πράττουν, βάζουν μπροστά τη φράση ‘ κάνουμε Τέχνη ‘ , ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε να δηλώνουν ‘ πάμε ταμείο ‘, που λένε και στο στοίχημα !. Eγώ, κάθομαι μέχρι στιγμής και παρακολουθώ τα δρώμενα. Να είστε σίγουροι όμως, ότι την κατάλληλη στιγμή θα ‘ απαντήσω ‘ δυναμικά . Τα γράφω όλα αυτά, με αφορμή το άρθρο που διάβασα και μοιράζομαι μαζί σας. Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε .

Υ.Γ. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος απόφοιτος του Harvard, για να καταλάβει τι θέλω να πω με τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Η εκμετάλλευση γίνεται με έμμεσο τρόπο, όταν αναφέρεται το όνομα της Αλίκης και του Δημήτρη. Με άλλα λόγια , δεν είναι σωστό να λέγεται ποιος, η ποια θα παίξει τον ρόλο που έπαιξαν στην τάδε ταινία η Αλίκη και ο Δημήτρης, γιατί με αυτό τον τρόπο διαφημίζει κάποιος την παράσταση του ‘ πατώντας πάνω ‘ στους γονείς μου. Δεν έχω κανένα, μα κανένα πρόβλημα, να δοκιμάσει κάποια/κάποιος την τύχη του , λέγοντας πχ , ‘ Θα παίξω το ρόλο, την Κατερινιώ , και εγώ θα παίξω το ρόλο του Μανούσου, από την ταινία Η Νεράιδα και το Παλικάρι. ‘ Αυτό ακούγεται και είναι μια χαρά. Εαν όμως βάλουν στην εξίσωση τα ονόματα της Αλίκης και του Δημήτρη, τότε μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό. Αυτό εννοώ όταν αναφέρομαι σε μια έμμεση εκμετάλλευση/διαφήμιση, πείτε το όπως θέλετε. Ελπίζω να σας διευκρίνισα, τι ακριβώς ήθελα να πω. Καλή συνέχεια», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση:

Η Μαρία Κορινθίου που ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για την παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι» στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει.

Η ηθοποιός,μάλιστα έκανε και μια αποκάλυψη για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ που θα συζητηθεί!

«Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Από τη μία ντρέπομαι, από την άλλη για μας είναι η Αλίκη, για όλους είναι η Αλίκη και αυτό που εξακολουθεί να είναι. Υπέροχο πλάσμα. Εγώ μελετάω πολύ το «Κατερινιώ» και βλέπω ακόμα περισσότερο πόσο υπέροχο πλάσμα ήταν και κανείς δεν είναι τυχαίο γι’ αυτό που είναι. Με πιάνει δέος και για την Αλίκη και γι’ αυτόν τον ρόλο και γι’ αυτό ίσως και να ντρέπομαι να μιλήσω στον γιο τον Γιάννη, γιατί για μας είναι η Αλίκη αλλά γι’ αυτόν είναι η μαμά του» είπε η ίδια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Spread the love