Spread the love


Δεν υπάρχει πιθανότητα να μην γελάσετε από το πρώτο λεπτό έως το τελευταίο με το Sausage Party και τις τρελές -και πολλές φορές ερωτικές- περιπέτειες του λουκάνικου και της παρέας του.

Πόσο σόκιν μπορεί να είναι ένα καρτούν με ένα λουκάνικο, την αγαπημένη του, που είναι ένα ζουμερό ψωμάκι hot dot, και των φίλων τους, ενός ντόνατ-εβραίου, μιας πίτας φαλάφελ μουσουλμάνου και ενός σέξι θηλυκού τάκο που δεν μπορεί να συγκρατηθεί όταν βλέπει άλλες γυναίκες;

Sausage Party

Αυτός είναι ο κόσμος του Sausage Party, της ταινίας-έκπληξης για φέτος, όπου το λαμπερό καρτούν συνδυάζεται με ένα απίστευτα αθυρόστομο χιούμορ και μπόλικο σέξ, σε ένα πακέτο μόνο για ενηλίκους που θα σπαρταρήσουν από τα γέλια. Κι όμως το Sausage Party δεν είναι μια απλοική ταινία καθώς μας προσφέρει ένα χιουμοριστικό αλλά ευκρινές σχόλιο για τον καταναλωτικό κόσμο που ζούμε, που τον “ξεσκίζει” στην κυριολεξία στη μικρότητα του, αμφισβητώντας πολλές δεδομένες ιδέες για την θρησκεία, την αλήθεια, την πολιτική και την εξουσία, τα ΜΜΕ, τα ναρκωτικά, το σεξ και βέβαια τις “ανθρώπινες” σχέσεις, όπως αυτές τις βιώνουν τα τρόφιμα ενός σούπερ μάρκετ που πιστεύουν σε ένα “καλύτερο αύριο” μόλις κάποιος τα αγοράσει.

Sausage Party

Χτισμένο με το χιούμορ των Seth Rogen και Evan Goldberg, με φωνές μιας δυνατής ομάδας ηθοποιών από τον Edward Norton έως τη Salma Hayek, το Sausage Party βρίσκει το στόχο του (εκτός αν είσαι ιδιαίτερα πουριτανός), να σατιρίσει την καθημερινότητα μας, να μας δείξει το πόσο κρυφή βία περιέχει για να καταλήξει σε ένα εξίσου σουρεαλιστικό και απογειωτικό φινάλε, όπως με την έναρξη του.

Sausage Party

Το Sausage Party (που ευτυχώς μεταφράστηκε ακριβώς ως “Πάρτυ με λουκάνικα”) βλέπεται με μεγάλη άνεση, με μπόλικο ποπ κορν, με μεγάλη παρέα που θα το σχολιάζει για μέρες, σε βραδινή ώρα (καθώς όλες οι αίθουσες που το προβάλλουν το έχουν προγραμματίσει για τελευταία παράσταση) και στο τέλος θα αφήσει το στίγμα του, που πάει πολύ πιο πέρα από το αρχικά εφηβικό χιούμορ. Μην το χάσετε, σίγουρα είναι ότι πιο φρέσκο έχουμε δει φέτος στη μεγάλη οθόνη.

Δείτε εδώ το επίσημο site και την σελίδα του στο facebook.



Spread the love