Spread the love


Το franchise Underworld επανέρχεται και φέτος με μια μεγάλη μάχη βρυκολάκων και λυκανθρώπων με το αίμα να τρέχει ποτάμι.

Οι ταινίες με βρυκόλακες είναι από τις μεγάλες παραδόσεις της μεγάλης οθόνης. Και η πρώτη ταινία Underworld (του 2003) μας έδωσε τότε μια αρκετά φρέσκια goth αισθητική συνδυασμένη με οπτικά εφέ.

underworld_1

Η φετινή λοιπόν προσθήκη στη σειρά με τίτλο “Underworld, Η Αιματοχυσία” συνεχίζει στο ίδιο μονοπάτι που μεταξύ μας αρχίζει και δείχνει τα όρια του. Πάντως τα οπτικά εφέ είναι πολύ καλά, η Kate Beckinsale καυτή στα μαύρα δερμάτινα που φορά, το στόρι έχει το απαραίτητο βάθος για να πέφτει πιστολίδι, ξύλο και καράτε (ή κάτι τέτοιο) χώρις σταματημό.

underworld

underworld_2

Δεν περιμένουμε βέβαια από μια τέτοια ταινία να πάει για Οσκαρ, αλλά ταιριάζει σε ένα χαλαρωτικό βράδυ με πατατάκια και κάποιο αναψυκτικό για όλη την παρέα. Θα περάσουν όλοι καλά (και οι σινεφίλ που μπορεί να ξινίζουν στην αρχή) αρκεί να ξέρουν τι τους περιμένει: Μια κλασική χολιγουντιανή περιπέτεια με φαντασιακό περιεχόμενο, δηλαδή μια τόσο απαραίτητη για το ευρύ κοινό διασκέδαση. Και φυσικά πολύ καλύτερη από διάφορες “καλλιτεχνικές” που μας έχουν κουράσει τα τελευταία χρόνια….

Περισσότερα δείτε και στο site της ταινίας.

 

 



Spread the love