Spread the love


Ο μοναδικός και ξεκαρδιστικός Ζήκος, ο «Μπακαλόγατος», έρχεται τώρα σε Α’ έγχρωμη τηλεοπτική μετάδοση και high definition, αποκλειστικά στον ΑΝΤ1.

Το 2016 παρουσιάστηκε με έγχρωμη εικόνα μια από τις κλασσικές ασπρόμαυρες ταινίες  του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου το «Η δεν γυνή να φοβείται τον άνδρα» και μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια ωραία πρόταση.

Φέτος άλλη μια ταινία κάνει comeback με έγχρωμη εικόνα και δεν είναι άλλη από την «Κακομοίρας» με τον αξέχαστο Γιώργο Χατζηχρήστο στο ρόλου του Ζήκου.

Ζήκος

Ο μοναδικός και ξεκαρδιστικός Ζήκος, ο «Μπακαλόγατος» του παντοπώλη κυρ Παντελή, με τις αξεπέραστες ατάκες και τη μοναδική καπατσοσύνη του, έρχεται τώρα σε Α’ έγχρωμη τηλεοπτική μετάδοση και high definition, αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 το Σάββατο 18 Μαρτίου και… θα γίνει της «ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ» από χρώματα!

Ζήκος

Στο έργο ο Κώστας Χατζηχρήστος υποδύεται έναν αφελή επαρχιώτη μπακαλόγατο, που γίνεται εξαιτίας της μεγαλομανίας του περίγελος των ανθρώπων της γειτονιάς. Βασικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας παίζει για άλλη μία φορά ο έρωτας. Τον μεγάλο Έλληνα κωμικό, πλαισιώνουν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, Κώστας Δούκας, Νίκος Ρίζος, Ντίνα Τριάντη, Νίκος Φέρμας και Μαρίκα Νέζερ.

https://www.youtube.com/watch?v=yDHWANt-xlQ

Η ταινία παραγωγής του 1963, είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ντίνου Κατσουρίδη. Το σενάριο βασίστηκε στο θεατρικό έργο των Χρήστου και Γιώργου Γιαννακόπουλου.

Δείτε και πληροφορίες στο wikipedia.org

Ζήκος

O Zήκος το 1963

https://www.youtube.com/watch?v=yDHWANt-xlQ

Ο Ζήκος το 2017

Ζήκος



Spread the love