Spread the love


Εκδίκηση με στυλ-Going with style με πρωταγωνιστή τον Morgan Freeman, έρχεται στους Ελληνικούς κινηματογράφους στις 22 Ιουνίου 2017.

Ποτέ δεν είναι αργά για να πάρεις το αίμα σου πίσω! Αφού πραγματοποίησε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο σε μια ανεξάρτητη παραγωγή, το δραματικό Wish I Was Here, ο Zach Braff επιστρέφει στην καρέκλα του δημιουργού, αυτή την φορά έχοντας πίσω του την στήριξη ενός μεγάλου Χολιγουντιανού στούντιο.

Ο λόγος? Το ριμέικ μιας heist movie που στα 1979 είχε προσφέρει ο Martin Brest και φέρει τον τίτλο Going In Style και αφορά σε μια περιπετειώδη κομεντί στα χνάρια ανάλογου ύφους ταινιών όπως τα Last Vegas και Stand Up Guys.

Κεντρικά πρόσωπα της ιστορίας, τρεις ηλικιωμένοι, φίλοι από πολύ, πολύ παλιά, ο Ουίλι, ο Τζο και ο Αλ, που έχοντας πλέον συνταξιοδοτηθεί, θα αντιληφθούν προς μεγάλη τους έκπληξη πως τα χρήματα τους έχουν γίνει καπνός, εξαιτίας των κακών χειρισμών της τράπεζας που τα διαχειρίζεται.

Αποφασισμένοι να εκδικηθούν όλους εκείνους που τους έχουν φέρει σε τόσο δύσκολη θέση, να μην είναι ικανοί να πληρώσουν ούτε τους λογαριασμούς τους, θα σκεφτούν ένα κόλπο, που εκτός από πολλή μελέτη, χρειάζεται και κότσια.

Να ληστέψουν την μπάνκα και να πάρουν πίσω, όλα όσα εκείνη με τεχνάσματα τους έκλεψε!

Διασκεδαστικό το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε η Warner Bros, για το φιλμ που το σενάριο του υπογράφει ο Theodor Melfi (Hidden Figures) και που αναμένεται να βγει στις αίθουσες της Ελλάδας , στις  22 Ιουνίου 2017!

Με τρεις τιμημένους με την υπέρτατη διάκριση, το Όσκαρ ερμηνείας, ακόμη κι αν έχουν περάσει εδώ και καιρό το κατώφλι της τρίτης ηλικίας, το φιλμ έχει αρκετές δυνατότητες να εξελιχθεί σε εμπορική έκπληξη.

Εννοείται πως το κύρος του είναι πολύ υψηλού επιπέδου, καθώς φιλοξενεί στις εικόνες του τα βαριά ονόματα των Morgan Freeman, Michael Caine και Alan Arkin, στους ρόλους των απόμαχων που βλέπουν τους κόπους μιας ζωής να γίνονται καπνός! Σε περιφερειακούς ρόλους συναντάμε ακόμα την Ann Margret, τον Matt Dillon, τον Christopher Lloyd, τον John Ortiz και τον Peter Serafinowicz.

Δείτε το Morgan Freeman στο Facebook , το Twitter και το Instagram

Δείτε το siteτο Facebook ,  το Twitter και το Instagram της ταινίας

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία:      ΖΑΚ ΜΠΡΑΦ

Σενάριο:              ΘΕΟΝΤΟΡ ΜΕΛΦΙ & ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΚΑΝΟΝ

Ηθοποιοί:            ΜΟΡΓΚΑΝ ΦΡΙΜΑΝ, ΜΑΤ ΝΤΙΛΟΝ, ΑΛΑΝ ΑΡΚΙΝ, ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΛΟΙΝΤ, ΜΑΪΚΛ ΚΕΪΝ

Διάρκεια:            1 λεπτά

Πρεμιέρα:           Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Χρονολογία παραγωγής:             2017

Είδος ταινίας:    KΩΜΩΔΙΑ

Χώρα παραγωγής:          ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας:              ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Δείτε το trailer και φωτογραφικό Υλικό από την ταινία

Εκδίκηση με στυλ Εκδίκηση με στυλ Εκδίκηση με στυλ Εκδίκηση με στυλ Εκδίκηση με στυλ Εκδίκηση με στυλ Εκδίκηση με στυλ Εκδίκηση με στυλ

Εκδίκηση με στυλ



Spread the love