Spread the love


Το «Good Time» από το χέρι δυο αδελφών μικροκακοποιών στο Κουίνς της Νέας Υόρκης συνδυάζει φρενήρη ρυθμό, καλλιτεχνική ματιά, και ανθρωπολογική παρατήρηση με την υπογραφή των αδελφών Σάφντι

Και η πέμπτη ταινία των αδελφών Σάφντι, ανερχόμενων αστέρων του ανεξάρτητου αμερικανικού σινεμά, διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη. Και μάλιστα, στο μη προνομιούχο, αχταρμάδικο περιθώριό της. Στο Κουίνς, πιο συγκεκριμένα, όπου ζουν ο αψίκορος Ελληνοαμερικανός μικροκακοποιός, Κόνι Νίκας (Πάτινσον, καλύτερος από ποτέ), και ο νοητικά αναγκεμένος μικρότερος αδελφός του, Νικ (τον υποδύεται υπέροχα ο βενιαμίν του σκηνοθετικού διδύμου, Μπένι, που συνυπογράφει επίσης το μοντάζ και τον ηχητικό σχεδιασμό).

Δείτε το Site και το Facebook της ταινίας

Περίληψη

Μετά από μια ληστεία που πάει στραβά, ο Constantine Nikas (Ρόμπερτ Πάτινσον) ξεκινά μια επικίνδυνη οδύσσεια στον υπόκοσμο της Νέας Υόρκης, σε μια όλο και πιο απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσει τον αδελφό του Nick (Μπεν Σάφντι) από τη φυλακή. Μέσα μία νύχτα ποτισμένη με αδρεναλίνη, ο Constantine κατρακυλά χωρίς τέλος σε πράξεις βίας και πανικού. Ο χρόνος μετράει σε βάρος του αδελφού του, αλλά και του ίδιου, καθώς οι ζωές τους κρέμονται από μία κλωστή.

Δείτε το trailer και φωτογραφικό υλικό από την ταινία εδώ:

«Good Time» «Good Time» «Good Time» «Good Time» «Good Time» «Good Time» «Good Time» «Good Time»

«Good Time»



Spread the love