Spread the love


Μία από τις εμπορικότερες Ελληνικές ταινίες της προηγούμενης κινηματογραφικής σεζόν επιστρέφει στις 25 Δεκεμβρίου. Το “The Bachelor 2”, κουβαλώντας και τις μνήμες του πρώτου, έρχεται για να εξερευνήσει νέες πτυχές και να δοκιμάσει εκ νέου τις σχέσεις της παρέας.

Η πρώτη ταινία “The Bachelor” εισέβαλε στα άδυτα της ανδρικής παρέας ξεπερνώντας τα 100.000 εισιτήρια στην Ελληνική αγορά. Το “The Bachelor 2”, κουβαλώντας και τις μνήμες του πρώτου, έρχεται για να εξερευνήσει νέες πτυχές και να δοκιμάσει εκ νέου τις σχέσεις της παρέας.

Ένας φίλος από τα παλιά (Μελέτης Ηλίας) ετοιμάζεται να παντρευτεί, άρα μία νέα ευκαιρία για bachelor party προκύπτει και φυσικά οι ήρωες μας (Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Νίκος Βουρλιώτης) δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη.

Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά που θα δοκιμάσει τα όριά τους:  ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται.  Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, θα αντιμετωπίσουν Κρητικές βεντέτες αλλά και τις συνέπειες του πιο επικού bachelor party.

Τόνι Σφήνος, Γιώργος Μαυρίδης, Βασιλική Τρουφάκου, Δημήτρης Τζουμάκης, Δημήτρης Πιατάς, Άννα Κουρή, Λευτέρης Ζαμπετάκης και Νίνο Ξυπολιτάς πρωταγωνιστούν στον γάμο (αν γίνει) της χρονιάς!

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης,  Νίκος Βουρλιώτης, Μελέτης Ηλίας, Βασιλική Τρουφάκου,  Τόνι Σφήνος, Δημήτρης Τζουμάκης,  Δημήτρης Πιατάς, Άννα Κουρή, Γιώργος Μαυρίδης, Λευτέρης Ζαμπετάκης και Νίνο Ξυπολιτάς.

Σενάριο: Ρένα Ρίγγα & Κώστας Βαζάκος

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος

Παραγωγή: Showtime Productions, Voice Entertainment

Συμπαραγωγή: Alpha

Διανομή: Village

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μία από τις εμπορικότερες Ελληνικές ταινίες της προηγούμενης κινηματογραφικής σεζόν επιστρέφει στις 25 Δεκεμβρίου.
Η πρώτη ταινία “The Bachelor” εισέβαλε στα άδυτα της ανδρικής παρέας ξεπερνώντας τα 100.000 εισιτήρια στην Ελληνική αγορά. Το “The Bachelor 2”, κουβαλώντας και τις μνήμες του πρώτου, έρχεται για να εξερευνήσει νέες πτυχές και να δοκιμάσει εκ νέου τις σχέσεις της παρέας.
Ένας φίλος από τα παλιά (Μελέτης Ηλίας) ετοιμάζεται να παντρευτεί, άρα μία νέα ευκαιρία για bachelor party προκύπτει και φυσικά οι ήρωες μας (Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης και Νίκος Βουρλιώτης) δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη. Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά που θα δοκιμάσει τα όριά τους: ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται. Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, θα αντιμετωπίσουν Κρητικές βεντέτες αλλά και τις συνέπειες του πιο επικού bachelor party.
Δείτε το trailer και φωτογραφικό υλικό από την ταινία εδώ:

"The Bachelor2" "The Bachelor2" "The Bachelor2" "The Bachelor2" "The Bachelor2" "The Bachelor2" "The Bachelor2" "The Bachelor2" "The Bachelor2" "The Bachelor2" "The Bachelor2" "The Bachelor2" "The Bachelor2" "The Bachelor2" "The Bachelor2" "The Bachelor2"

"The Bachelor2"

"The Bachelor2"

THE BACHELOR 2

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία:      ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ

Σενάριο:              Ρένα Ρίγγα & Κώστας Βαζάκος

Ηθοποιοί:            ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΑΤΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΟΥΜΑΚΗΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΟΥΦΑΚΟΥ, ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ, ΑΝΝΑ ΚΟΥΡΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ, ΝΙΝΟ ΞΥΠΟΛΙΤΑΣ, ΜΕΛΕΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

Διάρκεια:            111 λεπτά

Πρεμιέρα:           Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017

Χρονολογία παραγωγής:             2017

Είδος ταινίας:    KΩΜΩΔΙΑ

Χώρα παραγωγής:          ΕΛΛΑΔΑ

Καταλληλότητα ταινίας:              ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Δείτε και άλλα trailer ταινιών στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ-VIDEO)



Spread the love