Spread the love


H ταινία “The Man Who Brought Down the White House”-“Ο Άντρας που Έριξε τον Λευκό Οίκο” είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία του πιο άγνωστου άνδρα στην Αμερικανική ιστορία, του Μαρκ Φελτ, του δευτέρου σε ιεραρχία αξιωματικού του FBI, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως το «βαθύ Λαρύγγι» ή αλλιώς καρφί στο σκάνδαλο του Watergate.

Η ταινία «Ο άνδρας που έριξε τον Λευκό Οίκο» εστιάζει κυρίως στο χαρακτήρα του Μαρκ Φελτ και τις εξωτερικές πιέσεις που δεχόταν από τη δουλειά του, καθώς και στις εσωτερικές του συγκρούσεις μέχρι να αποφασίσει να αποκαλύψει τη συνωμοσία που υπήρχε και αργότερα έγινε γνωστή ως «σκάνδαλο Γουότεργκέιτ».

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Βασισμένη στην αληθινή ιστορία του πιο άγνωστου άνδρα στην Αμερικανική ιστορία, του Μαρκ Φελτ, του δευτέρου σε ιεραρχία αξιωματικού του FBI, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως το «βαθύ Λαρύγγι» ή αλλιώς καρφί στο σκάνδαλο του Watergate.
Η ταυτότητα του μυστικού πληροφοριοδότη παρέμεινε για πάνω από 30 χρόνια πηγή συνεχούς δημόσιας περιέργειας και εικασιών μέχρι που το 2005 ο Φελτ αυτοαποκαλύφθηκε μέσω ενός άρθρου στο Vanity Fair.
Ενώ το όνομα του έγινε δημοσίως γνωστό για πάνω από μία δεκαετία, λίγοι γνώριζαν την προσωπική και επαγγελματική ζωή του εξαιρετικά ιδιοφυούς και ασυμβίβαστου Φελτ ο οποίος ρίσκαρε και τελικά θυσίασε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων της οικογένειας, της καριέρας και τελικά της ελευθερίας του, για να φέρει στο φως αυτά που γνώριζε. Ο Μαρκ Φελτ μας δείχνει το Watergate όπως δεν το έχουμε δει ποτέ ξανά.

Δείτε το trailer και φωτογραφικό υλικό από την ταινία εδώ:

Δείτε το Site, το Facebook, το Twitter και το Instagram

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία:      ΠΙΤΕΡ ΛΑΝΤΣΜΑΝ

Σενάριο:              ΠΙΤΕΡ ΛΑΝΤΣΜΑΝ

Ηθοποιοί:            ΝΤΑΙΑΝ ΛΕΙΝ, ΛΙΑΜ ΝΙΣΟΝ, ΤΖΟΣ ΛΟΥΚΑΣ, ΤΟΝΙ ΓΚΟΛΝΤΓΟΥΙΝ, ΜΑΡΤΟΝ ΚΣΟΚΑΣ

Διάρκεια:            103 λεπτά

Πρεμιέρα:           Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

Χρονολογία παραγωγής:             2017

Είδος ταινίας:    ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ

Χώρα παραγωγής:          ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας:              ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ



Spread the love