Spread the love


Η Συμμορία των 8 – Ocean’s 8: Πάνε πέντε χρόνια, οκτώ μήνες και 12 ημέρες. Τόσο πήρε στην Ντέμπι Όσεαν (Σάντρα Μπούλοκ) να σχεδιάσει τη μεγαλύτερη ληστεία της ζωής της. Ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται: μια ομάδα από τις καλύτερες, ξεκινώντας από τις πιο δυναμικές παρτενέρ της στο έγκλημα.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΓΚΑΡΙ ΡΟΣ
Σενάριο: ΓΚΑΡΙ ΡΟΣ
Ηθοποιοί: ΣΑΝΤΡΑ ΜΠΟΥΛΟΚ, ΑΝ ΧΑΘΑΓΟΥΕΪ, ΕΛΕΝΑ ΜΠΟΝΑΜ ΚΑΡΤΕΡ, ΚΕΪΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ, ΜΙΝΤΙ ΚΑΛΙΝΓΚ
Διάρκεια: 110 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Πάνε πέντε χρόνια, οκτώ μήνες και 12 ημέρες … Τόσο πήρε στην Ντέμπι Όσεαν (Σάντρα Μπούλοκ) να σχεδιάσει τη μεγαλύτερη ληστεία της ζωής της. Ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται: μια ομάδα από τις καλύτερες, ξεκινώντας από την παρτενέρ της στο έγκλημα, Λου Μίλερ (Κέιτ Μπλάνσετ).

Μαζί, προσλαμβάνουν και τις υπόλοιπες «ειδικούς»: την κοσμηματοπώλη Αμίτα (Κάλινγκ), την πορτοφολού Κοστάνς (Ακουαφίνα), την εξπέρ στις διαρρήξεις Τάμι (Πόλσον), τη χάκερ Νάιν Μπολ (Ριάνα) και τη σχεδιάστρια μόδας Ρόουζ (Μπόναμ Κάρτερ).

Ο στόχος είναι $150 εκατομμύρια δολάρια σε διαμάντια – διαμάντια που θα βρίσκονται στο λαιμό της παγκοσμίου φήμης ηθοποιού Ντάφνε Κλούγκερ (Χαθαγουέι), η οποία θα παρουσιάζει την εκδήλωση της χρονιάς, το Met Gala. Το σχέδιο δεν μπάζει από πουθενά. Όμως όλα πρέπει να τρέξουν ρολόι, αν η συμμορία θέλει να πετύχει το στόχο της και να τη βγάλει καθαρή.

Επίσημο site: oceans8movie.com

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε την ταινία στο twitter το facebook και στο instagram



Spread the love