Spread the love


Το lifeviews.gr ανοίγει μια νέα κατηγορία με καθημερινά κορίτσι της διπλανής πόρτας στις καθημερινές στους βόλτες στους δρόμους της Αθήνας. Δείτε ακόμα ένα μεγάλο φωτο-αφιέρωμα στα κορίτσια που μας τράβηξαν το μάτι, γιατί το αξίζουν.

Πάντα είχαμε την αίσθηση ότι οι καθημερινές γυναίκες, αυτές που λέμε της διπλανής πόρτας έχουν μεγαλύτερη αξία από τις επώνυμες και λαμπερές κυρίες της εγχώριας αλλά και διανθής show biz.

Αυτό συμβαίνει γιατί η λεγόμενη κατηγορία amateur είναι αυτή με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει τις καθημερινές κοπέλες που προσπαθούν να μοιάσουν τα διάσημα fashion icon.

Έτσι, ο φωτογραφικός φακός του Βαγγέλη Ρασσιά, στοχεύει επάνω σε «ανώνυμα» μοντέλα, τα καθημερινά κορίτσια προσπαθώντας να αναδείξει τις «κούκλες» που περπατάνε αμέριμνες στους δρόμους της Αθήνας, τι φοράνε και με πιο τρόπο εξωτερικεύουν την εσωτερική τους ομορφιά.

Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχεια για αυτό απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Καθημερινά κορίτσια Καθημερινά κορίτσια Καθημερινά κορίτσια Καθημερινά κορίτσια Καθημερινά κορίτσια Καθημερινά κορίτσια Καθημερινά κορίτσια Καθημερινά κορίτσια Καθημερινά κορίτσια Καθημερινά κορίτσια Καθημερινά κορίτσια Καθημερινά κορίτσια Καθημερινά κορίτσια Καθημερινά κορίτσια Καθημερινά κορίτσια

Λίγα λόγια για το φωτογράφο:

Ο Βαγγέλης Ρασσιάς ασχολείται με την επαγγελματική φωτογραφία τα τελευταία 30 χρόνια. Σπούδασε Ψυχολογία και ασχολήθηκε με την Ψυχανάλυση στο Παρίσι και στην Νίκαια, πριν ασχοληθεί με την φωτογραφική τέχνη. Στις φωτογραφίες του διαπιστώνεται ένα έντονο ειρωνικό και σαρκαστικό Σημαινόμενο πού κρύβεται πίσω από το Σημαίνον. Ίσως εκεί να βρίσκεται και η εικαστική αξία των φωτογραφιών του.

Δείτε δουλειά του εδώ: vangelisrassias.500px.com

Δείτε το προφίλ του στο facebook και την σελίδα του: facebook

Σεμινάρια: facebook   και το email: [email protected]

Καθημερινά κορίτσια

 



Spread the love