Spread the love


Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν με μια έκδοση – έκπληξη!

Το PLAYBOY το μεγαλύτερο ανδρικό περιοδικό στον πλανήτη, ο πιο διαχρονικός ανδρικός τίτλος παγκοσμίως επιστρέφει στην Ελλάδα μέσα από μια ειδική, συλλεκτική έκδοση. Το ελληνικό Playboy είναι ξανά εδώ και μιλάει για σένα!

Hugh Hefner έλεγε συχνά «Ι’m the boy who lived the dream».

Και πράγματι υπήρξε μία εποχή που η ζωή μπορούσε να υπάρξει τόσο γενναιόδωρη όσο και οι υποσχέσεις που άφηνε σε κάθε σελίδα και κάθε φωτογραφία το Playboy.

Η νέα έκδοση του Ελληνικού Playboy επιστρέφει και είναι, όπως πάντα, αλλεργικό στη σοβαροφάνεια και το δήθεν. Είναι εκ φύσεως παιγνιώδες και ανατρεπτικό, χαλαρό μα όχι αφελές. Διψά να διασκεδάσει, να περάσει όμορφα, να σαρκάσει, να αστειευτεί, να παίξει με τον αφρό των πραγμάτων, χωρίς ωστόσο να απορρίπτει την ουσία τους.

α μιλήσουμε για τα διαχρονικά στοιχεία της ανδρικής ταυτότητας.  Την έμφυτη περιέργεια, το πνεύμα της περιπέτειας, την ορμή να διευρύνει συνεχώς τα όρια. Ταυτόχρονα, όμως, γνωρίζουμε ότι όλη η συζήτηση για τις ταυτότητες φύλου είναι μια συζήτηση ανοιχτή, ρευστή, πάντα υπό διαμόρφωση.

Στο νέο τεύχος θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε την αποκλειστική συνέντευξη του Κριστιάν Καρεμπέ και του Σάκη Τανιμανίδη, της Αννας Μαρια Βέλλη αλλά και να απολαύσετε την Έλενα Κρεμλίδου, το καυτό κορίτσι της showbiz, σε μια sexy φωτογράφηση…..!

Η νέα ελληνική έκδοση του PLAYBOY, έρχεται αυτό το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ  με τα Παραπολιτικά και στη συνέχεια στα περίπτερα όλης της χώρας με ένα μοναδικό δώρο που δεν πρέπει να χάσει κανείς!



Spread the love