Spread the love


H Levi Coralynn είναι μια κοπέλα που πρέπει να την ακολουθήσεις γιατί ενώ τα κιλά της δεν την βοηθούν, εντούτοις είναι μια πολύ «καυτή» παρουσία, που όλες οι φωτογραφίες της είναι Selfies τραβηγμένες από την ίδια. Δείτε με τη χάρη ποζάρει στο φακό.

Την Levi Coralynn την είχαμε ανακαλύψει από τις αναρτήσεις της στο tumblr, που πραγματικά έχει κάνει πολύ καλή δουλειά.

Όμως στο instagram θα την λατρέψεις,γιατί αυτό το κορίτσι πραγματικά το έχει. Το όμορφο πρόσωπό της της δίνει ένα μεγάλο ατού, αλλά το σώμα της είναι αυτό που της αρέσει να προβάλει.

Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχεια, γι αυτό απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν, γιατί είναι είναι ένα λόγος ακόμα να ενθαρρύνουμε και άλλα «ζουμερά» κορίτσια να ασχοληθούν με το μόντελινγκ.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Αυτό είναι ακόμα ένα κορίτσι που έχει πάρει σειρά στα όνειρά μας:

Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn Levi Coralynn

Levi Coralynn



Spread the love