Spread the love


Η Ζωή Τζάνη είναι η γυμνάστρια που είχε κλέψει την καρδιά του Γιάννη Σπαλιάρα, γράφοντας με χρυσά γράμματα το όνομά της στην λίστα με τις πάνω από τις 4000 χιλιάδες γυναίκες που περάσαν από τον ερωτική του ζωή. Είναι ένα κορίτσι σκέτος πειρασμός.

Η Ζωή Τζάνη, είναι μια πανέμορφη γυμνάστρια στο επάγγελμα, και έγινε πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την σχέση της με τον γνωστό μοντέλο Γιάννη Σπαλιάρα.

Όμως, η Ζωή Τζάνη αφού χώρισε με τον Γιάννη, κυκλοφορεί ελεύθερη και μαγεύει με τις φωτογραφίες της στα social media.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Ζωή Τζάνη έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και η καταγωγή της είναι από το όμορφο Άργος, και όταν φοράει το μαγιό της τότε πραγματικά προκαλεί αμέτρητα εγκεφαλικά.

Μάλιστα όταν απολαμβάνει τα μπάνια της στις παραλίες της Γλυφάδας και της Βούλας τότε αναστενάζουν όλοι οι λουόμενοι με την χυμώδη σιλουέτα της.

Θα πρέπει επίσης να υπογραμμίσουμε ότι η ξανθιά καλλονή το είχε δηλώσει ξεκάθαρα: «Χωρίσαμε. Το τελευταίο διάστημα υπήρχε μια ένταση στη σχέση μας. Μια με χώριζε, μια τον χώριζα, είχαμε φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο, οπότε το αφήσαμε.

Η Ζωή Τζάνη είχε απαντήσει και στις φήμες που την ήθελαν να ζήλευε αφόρητα τον Γιάννη Σπαλιάρα: «Δεν είχα δώσει κανένα δικαίωμα ζήλιας τόσο καιρό. Έχω εκνευριστεί και προσπαθώ να διατηρήσω χαμηλούς τόνους. Δεν είμαι άνθρωπος που ζηλεύει».

Η ίδια είχε αναφέρει πως διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον τέως σύντροφό της: «Μιλάμε με τον Γιάννη, δεν έχουμε τσακωθεί. Απλώς, έχουμε χωρίσει. Θέλουμε να ηρεμήσουμε και να δούμε πώς είναι να είμαστε χωριστά. Ο χρόνος θα δείξει».

Βέβαια ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν είναι μια τυχαία προσωπικότητα που κυκλοφορεί αμέριμνος ανάμεσά μας, αφού οι γυναίκες που έχει κυκλοφορήσει στο πλευρό του είναι πρώτης γραμμής.

Η Ζωή Τζάνη, είναι το κορίτσι εκείνο που είχε βάλει φρένο στην λίστα με τις 4.000 γυναίκες του Γιάννη Σπαλιάρα και κατάφερε να τον συγκινήσει στο Survivor.

Λίγο πριν μπει ο Γιάννης Σπαλιάρας στο τηλεπαιχνίδι Survivor υπήρχαν φήμες ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει, ωστόσο, από ότι φάνηκε από το γράμμα που του έστειλε και κατάφερε να τον συγκινήσει, μάλλον θα υπάρξει επανασύνδεση.

Δείτε το προηγούμενο αφιέρωμα του lifeviews.gr στη  Ζωή Τζάνη (ΦΩΤΟ)

Η Ζωή Τζάνη είχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές στο πλευρό του Γιάννη Σπαλιάρα. Τώρα όμως τον παρακολουθεί από τους τηλεοπτικούς της δέκτες και δηλώνει περήφανη για αυτόν. Οι φράσεις «Μου λείπεις» και «Σε αγαπάω πολύ», ήταν αυτές που συγκίνησαν τον Σπαλιάρα στο Survivor.

Ζωή Τζάνη

«Κι εγώ σ αγαπώ πολύ! Μου λείπει και μένα, θεωρώ ότι η σχέση μας θα είναι πιο δυνατή μετά…». Με αυτά τα τρυφερά λόγια, ο Γιάννης Σπαλιάρας εξέφρασε στην κάμερα του Survivor, τα συναισθήματα του για τη Ζωή που όλα δείχνουν ότι μετά το παιχνίδι, θα βελτιωθεί.

Δείτε την Ζωή Τζάνη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη Ζωή Τζάνη



Spread the love