Spread the love


Η Μαριάννα Κατσούλια, είναι μια κοπέλα με πολύ όμορφες φωτογραφίες στο Instagram, και δηλώνει Designer, Stylist made in Greece, αλλά και fitness motivation. Μας εξέπληξε ευχάριστα, αφού δεν ξεκολλούσαμε τα μάτια μας από τον λογαριασμό της. Είναι πολύ γυμνασμένη, και φορώντας bikini αναδεικνύει τις τελείες σωματικές της αναλογίες.

Στο Instagram πρέπει να την αναζητήσεις ως (marianna_kat) και θα καταλάβεις τι έχανες μέχρι τώρα, αφού αν την ακολουθήσεις θα έρθει ακόμα πιο γρήγορα το καλοκαίρι στην καρδιά σου.

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι έχει 415 δημοσιευμένες φωτογραφίες στον λογαριασμό της κι έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 17,3 χιλιάδες followers που της χαρίζουν τον θαυμασμό τους τακτικά με κολακευτικά σχόλια και καρδούλες στα σχόλια.

Η αγάπη της για την γυμναστική εξηγεί τις ατελείωτες ώρες που λιώνει στα γυμναστήρια, ώστε να είναι σε τέλεια φόρμα το αψεγάδιαστο κορμί της. Δύσκολες ασκήσεις, για απαιτητικούς χαρακτήρες.

Στον λογαριασμό της στο Facebook αναφέρει ότι είναι Sales manager στην εταιρεία Perfect Nutrition, και σπούδασε Permanent Makeup στο Evabeauty, καθώς και Make-up Artistry στο PANSIK scuola di moda, για να συμπληρώσει ότι τελείωσε και Business economics στο Mediterranean University.

Ως τόπος διαμονής της δηλώνει την Καλλιθέα Αττικής, είναι Ελεύθερη και η καταγωγή της είναι από την Κορώνη Μεσσηνίας.

Είναι πραγματικά μια κοπέλα που αναστατώνει τα social media και της ευχόμαστε πάντα να είναι ευτυχισμένη, και να ανεβάζει όμορφες φωτογραφίες στους λογαριασμούς που διαχειρίζεται για να την απολαμβάνουμε.

Είτε ξανθιά είτε μελαχρινή, τα μεγάλα και εκφραστικά πράσινα μάτια της δεν χάνουν την λάμψη τους, και την κάνουν να ξεχωρίζει..

Μάλιστα, δημιούργησε την πρώτη της σειρά αθλητικών ρούχων, τη συλλογή «Jp Fitnesswear» που είναι αποκλειστικά για την καθημερινή προπόνηση στο γυμναστήριο ή για να φορεθούν από personal trainer.

Ακόμα  ετοιμάζει και την ανδρική version από τον Σεπτέμβριο μαζί με τον συνεργάτη της. Η συλλογή αυτή περιέχει και καυτά μαγιό που έχουν σαν προϋπόθεση να έχεις καλές αναλογίες.

Μάλιστα σε ιδιόχειρο σημείωμα που μας έστειλε στο lifeviews.gr αναφέρει:

Φίλοι μου βλέπω ότι «χαζεύετε» τα όμορφα ρούχα που έχουν σχεδιάσει δυο καλοί φίλοι η Μαριάννα και ο Τζόνι που είναι επιχειρηματίας ιδιοκτήτης της JP Group.

Έτσι, προσέλαβε στις επιχειρήσεις του ως personal trainer, συμπληρώματα διατροφής, διαιτολόγια την Μαριάννα, που του ήταν άγνωστη, για να μανατζάρει όλο τον όμιλο.

Η Μαριάννα με την σειρά της έδωσε νέα πνοή στους εργαζόμενους μαζί με πρόσφορες στους πελάτες.

Το ένα έφερε το άλλο, κι έτσι προέκυψε και σειρά με αθλητικά ρούχα, αφού η Μαριάννα εκτός όλων των άλλων έχει σπουδάσει και σχεδιάστρια μόδας. Μοναδικές δημιουργίες για γυμνασμένα σώματα, απόσταγμα μια καλής συνεργασία δυο ανήσυχων ανθρώπων.

Μαριάννα Κατσούλια

Δείτε τη στο Facebook I το Facebook II και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μαριάννα Κατσούλι Μαριάννα Κατσούλι Μαριάννα Κατσούλι Μαριάννα Κατσούλι Μαριάννα Κατσούλι Μαριάννα Κατσούλι Μαριάννα Κατσούλι Μαριάννα Κατσούλι Μαριάννα Κατσούλι Μαριάννα Κατσούλι Μαριάννα Κατσούλι Μαριάννα Κατσούλι Μαριάννα Κατσούλι Μαριάννα Κατσούλι Μαριάννα Κατσούλι Μαριάννα Κατσούλι Μαριάννα Κατσούλι Μαριάννα Κατσούλι

Δείτε ακόμα:

Η Μαριάννα Κατσούλια κολάζει το Instagram (ΦΩΤΟ)



Spread the love