Spread the love


Σε αγαπημένο νησί έχει μετατραπεί η Μύκονος για την Alessandra Ambrosio καθώς το διάσημο μοντέλο δεν παραλείπει να το επισκέπτεται συχνά.

Και αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, το καλλίγραμμο μοντέλο περνά τις διακοπές του στο νησί ανεβάζοντας διαρκώς φωτογραφίες στο Instagram από τις θάλασσες και τις ευχάριστες στιγμές που περνά με την παρέα της.

Σήμερα όμως, ο φακός τη συνέλαβε να απολαμβάνει όχι το μπάνιο της, αλλά ένα μασάζ. Ξαπλωμένη σε μία ξαπλώστρα και τόπλες, η Alessandra Ambrosio απόλαυσε την περιποίηση της μασέρ, ενώ ταυτόχρονα συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων γύρω της.

Δείτε την σελίδα της  alessandraambrosio.com στο Instagram  στο Twitter και στο Facebook

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η υπέροχη Βραζιλιάνα Alessandra Ambrosio στο Instagram έχει ανεβάσει περισσότερες από 4,797 δημοσιευμένες φωτογραφίες της, όλες ξεχωριστές και καλόγουστες, και έχει καταφέρει να τραβήξει περισσότερους από 8.6 εκατομμύρια followers.

Δείτε εδώ το video, από το MykonosLiveTv

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio

Δείτε και άλλα καυτά θέματα για την Alessandra Ambrosio στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ+VIDEO)

 

 



Spread the love