Spread the love


Η Flor Cassi (Florencia Cassi) είναι ένα διάσημο τηλεοπτικό πρόσωπο με καταγωγή από την Αργεντινή, αλλά με τεράστια καριέρα στο Μεξικό. Είπαμε να ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στην καριέρα της για τι το αξίζει, αφού το κορμί της είναι σκέτος πειρασμός.

Για αρχή ας απολαύσουμε τις φωτογραφίες της διάσημης Λατίνας Flor Cassi που φιλοξένησε πρόσφατα το περιοδικό «Chilanga Surf Mexico» στο τεύχος του που κυκλοφόρησε για τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο 2017.

Η Flor Cassi είναι μια κοπέλα που έλκει την καταγωγή της από την Αργεντινή, δηλώνει τηλεοπτική προσωπικότητα, μοντέλο, διατροφολόγος, εραστής γυμναστικής, και ζει μόνιμα στην Πόλη του Μεξικού.

Είναι μια εκρηκτική μελαχρινή, που όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει υπέροχα οπίσθια, που με κάθε ευκαιρία τα προβάλει συνεχώς, με μαγιό, εσώρουχα, και τολμηρά φορέματα.

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι με 1,669 δημοσιευμένες φωτογραφίες της έχει καταφέρει να τραβήξει περισσότερους από 597 χιλιάδες ακόλουθους.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi

Δείτε τώρα και τις πιο όμορφες φωτογραφίες της που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Είναι ακόμα μια Λατίνα που αξίζει να ακολουθήσεις, γιατί ξέρει να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με πόζες της που αναδεικνύουν τις όμορφες λεπτομέρειες του κορμιού της.

Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi Flor Cassi



Spread the love