Spread the love


Η πληθωρική καλλονή Kate Upton πέφτει κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης για το «Sports Illustrated 2018». Το περιστατικό που συνέβη την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017, και έκανε πολύ γρήγορα τον γύρο του κόσμου.

Η 25χρονη Katherine (Kate) Upton είναι ένα αμερικανικό μοντέλο, ηθοποιός (πρόσφατα είχε εμφανιστεί στην κινηματογραφική ταινία «The Layover») που έχει γεννηθεί 10 Ιουνίου 1992.

Έχει κοσμήσει σχεδόν όλα τα αντρικά περιοδικά που σέβονται τον εαυτό τους και οι πόζες του εκτίναξαν την καριέρα της στα ύψη είναι στο αντρικό διαδικτυακό περιοδικό «Sports Illustrated».

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι μια από τις πιο δημοφιλής γυναικείες προσωπικότητες σε παγκόσμιο επίπεδο, και στον λογαριασμό της στο Instagram πάρα του ότι είναι πολύ σεμνή, εντούτοις έχει καταφέρει με μόνο 824 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 5.1 εκατομμύρια ακόλουθοι.

Δείτε την πανέμορφη σελίδα της: kateupton.com

Δείτε το Sports Illustrated Swimsuit στο Facebook

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Δείτε σε παπαράτσι φωτογραφίες από τις στιγμές της φωτογράφησης, όπου συνέβη το ατύχημα της Kate Upton, που γλίστρησε από τον βράχο, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και δεν σημειώθηκε τραυματισμός.

Δείτε ακόμα:

H Kate Upton είναι ο ξανθός πειρασμός στο «Love» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Kate Upton

Kate UptonKate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton

Τέλος, απολαύστε ορισμένες από τις πιο εντυπωσιακές της πόζες:

Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton

Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton

Δείτε το βιογραφικό της στη wikipedia.org

Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton Kate Upton



Spread the love