Spread the love


Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το άγριο έγκλημα

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες φέρνουν στο φως ρωσικά ΜΜΕ σχετικά με τον φόνο που διέπραξε μια 21χρονη φοιτήτρια, με θύμα τον 24χρονο φίλο της.

Όπως ομολόγησε η νεαρή Αναστάσια Ονιέγκινα, ο άτυχος Ντμίτρι Σινκιέβιτς, πρώην αστυνομικός και στρατιωτικός, δολοφονήθηκε από την ίδια στο διαμέρισμά της στο Οριόλ, κατά τη διάρκεια ενός σαδομαζοχιστικού παιχνιδιού στο οποίο του προκάλεσε ασφυξία.

Στη συνέχεια, η διεστραμμένη κοπέλα αποκεφάλισε τον νεκρό εραστή της, του έκοψε τα γεννητικά του όργανα και τα μάγουλα, αφαίρεσε τα άκρα του από τον κορμό, έκοψε μερικά δάχτυλα των χεριών και των ποδιών και μετά τον ξεκοίλιασε.

Σύμφωνα με τη ρωσική αστυνομία, η 21χρονης πέραξε ορισμένα κομμάτια της σορού σε κάδους έξω από το σπίτι της, ενώ άλλα τα κράτησε, αποθηκεύοντάς τα στο ψυγείο ή κρεμώντας τα από τσιγκέλια μέσα στο διαμέρισμα.

Αρχικά η Ονιέγκινα είχε αρνηθεί ότι είχε σκοτώσει τον εραστή της, αλλά στη συνέχεια παραδέχτηκε τη δολοφονία μετά από πίεση των Αρχών.

Η μαρτυρία μιας γειτόνισσας που είδε το διαμέρισμα της κοπέλας μετά το φρικτό έγκλημα είναι συγκλονιστική: «Δυστυχώς είδα τα πάντα. Η σάρκα του κρεμόταν από τσιγκέλια… Τα χέρια του και τα πόδια του ήταν στα σκουπίδια, τα εντόσθιά του σε ένα δοχείο στο ψυγείο και τα δάχτυλά του σκορπισμένα παντού στο διαμέρισμα».

Όπως έγινε γνωστό, ενώ η Αναστάσια Ονιέγκινα κατακρεουργούσε τον φίλο της, η αδερφή της Ξένια την πήρε τηλέφωνο και τη ρώτησε τι κάνει. «Διαμελίζω το αγόρι μου», της απάντησε εκείνη. Η Ξένια κάλεσε αμέσως τον πατέρα τους, που είναι αστυνομικός, και εκείνος ειδοποίησε τις Αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή υπήρξε παντρεμένη στο παρελθόν και ο άνδρας της έχασε τη ζωή του υπό ύποπτες συνθήκες λίγο μετά τον γάμο τους. Μετά τον θάνατό του, η κοπέλα εμφάνισε ψυχωσικό επεισόδιο και παρέμεινε σε ψυχιατρική κλινική για ενάμιση χρόνο, προτού τελικά πάρει εξιτήριο.

 



Spread the love