Spread the love


O λαϊκός ερμηνευτής Βασίλης Χαραλάμπους σε ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τη σφραγίδα του Τάκη Σούκα. «Φωτιά στη Θάλασσα». Μια σύγχρονη δημιουργία του Τάκη Σούκα σε στίχους του Κώστα Μπαλαχούτη με τον μεστό λαϊκό τραγουδιστή Βασίλης Χαραλάμπους.

Ένα τραγούδι βαθιά ερωτικό με υπερβατικές γραμμές περίτεχνο στις δομές και την κλιμάκωσή του. Ο Τάκης Σούκας αποτελεί πολύτιμη, αδιαμφισβήτητη και παντοτινή αξία στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Πάμπολλες και κλασικές οι επιτυχίες του με σπουδαίους ερμηνευτές και αρκετές οι περιπτώσεις τραγουδιστών που αναδείχτηκαν με δημιουργίες του.

Ο Κώστας Μπαλαχούτης, διακριτικά αλλά πλέον ουσιαστικά μετέχει στα στιχουργικά δρώμενα με εξαιρετικά δείγματα γραφής που αγαπήθηκαν και τραγουδιούνται. Σούκας και Μπαλαχούτης στο παρελθόν έχουν συνδεθεί με το άλμπουμ «Αψέντι» αλλά και αρκετά σκόρπια τραγούδια ερμηνευμένα από ξεχωριστούς καλλιτέχνες.

Αυτή τη φορά δίνουν στον Βασίλη Χαραλάμπους τις κατάλληλες πρώτες ύλες για να αναδείξει τα ερμηνευτικά χαρίσματά του. Άλλωστε ο Χαραλάμπους έχει συνεργαστεί με τον Σούκα και επί σκηνής.

Ένας αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής, με μεγάλη θητεία στην διασκέδαση αλλά και στη δισκογραφία, καθώς και δυνατές συνεργασίες, μεταξύ άλλων με προσωπικότητες, όπως οι Αντώνης Ρεπάνης, Πόλυ Πάνου, Σπύρος Ζαγοραίος, Βαγγέλης Περπινιάδης, Λένα Αλκαίου, Μανώλης Καραντίνης, Θανάσης Βασιλάς κ.ά. H εξαιρετική ενορχηστρωτική ματιά, με στοιχεία που συγκερνούν δημιουργικά το χτες με το σήμερα είναι του Χρήστου Παπαδόπουλου. «Φωτιά στη Θάλασσα» μια γοητευτική «μινόρε» ρούμπα στον δρόμο του ουσάκ με τη σφραγίδα του Τάκη Σούκα για όλους τους φίλους του καλού τραγουδιού.

Ακούστε το εδώ:

Δείτε και άλλα θέματα με νέες κυκλοφορίες τραγουδιών στο Lifeviews.gr (ΦΩΤΟ-VIDEO)



Spread the love