Spread the love


Εντυπωσιακή και πανέμορφη η Στέλλα Γιάμπουρα έκανε την βόλτα της στην Γλυφάδα. Το μοντέλο φόρεσε ένα διχτυωτό καλσόν και σορτσάκι και έκανε πολλά αντρικά κεφάλια να γυρίσουν προς το μέρος της.Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε κεντρικό δρόμο της περιοχής να μιλάει στο τηλέφωνο και να βγάζει selfies.

Στο Instagram τα πάει καλά αφού έχει ανεβάσει 587 φωτογραφίες της, και την ακολουθούν 11.3 χιλιάδες followers.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι,  όταν ήταν έφηβη ακόμη, ο Μανούσος Μανουσάκης εντυπωσιάστηκε από την εμφάνισή της και τη φυσική της λάμψη ενώ εκείνη περπατούσε αμέριμνη στη γειτονιά της, στο Γκάζι. Ο γνωστός σκηνοθέτης θέλησε να δώσει αμέσως στη Στέλλα την ευκαιρία να σταθεί μπροστά στην κάμερα, δοκιμάζοντάς την σε έναν μικρό ρόλο στη σειρά «Ταύρος με Τοξότη».

Στα γυρίσματα του σίριαλ γνώρισε τη Μαρία Ιωαννίδου, η οποία την έπεισε να γραφτεί στη σχολή της για να κάνει μαθήματα χορού. Η τύχη το έφερε, όμως, στο ίδιο κτίριο με τη σχολή της Μαρίας Ιωαννίδου να στεγάζεται το πρακτορείο μοντέλων της Κρίστι. Και βέβαια ήταν η Κρίστι εκείνη που ώθησε τη Στέλλα Γιαμπουρά να πάρει μέρος στα Καλλιστεία.

Οι τίτλοι που κατέκτησε ήταν της Miss Young το 2000 και της αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς το 2002. Παράλληλα, άρχισε να συνεργάζεται με την Ελένη Μενεγάκη στον «Πρωινό Καφέ», ενώ ο Μανούσος Μανουσάκης επέμενε να ασχοληθεί σοβαρά με την υποκριτική, να σπουδάσει σε δραματική σχολή κ.ο.κ. Η Στέλλα ακολούθησε τη συμβουλή του έμπειρου σκηνοθέτη και εμφανίστηκε σε διάφορους ρόλους στην TV, σε σειρές όπως «Και… sera sera», «Μαρία η άσχημη», «Μια στιγμή, δυο ζωές» κ.ά.

Παράλληλα, η Στέλλα εμφανιζόταν ως μοντέλο σε επιδείξεις και fashion shows, αλλά, όπως λέει η ίδια, «η πιο δυνατή στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν κέρδισα στα καλλιστεία Miss Young. Ηταν μια περίοδος της ζωής μου που δεν προσπαθούσα για τίποτα, όλα έρχονταν μόνα τους. Χρήματα, τέλειες φωτογραφήσεις, δουλειές κ.λπ. Η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ δούλεψα σε σίριαλ παρά ως μοντέλο. Και το μόντελινγκ κάποια στιγμή το άφησα τελείως για χάρη της υποκριτικής. Τα τελευταία χρόνια, όμως, επανήλθα ως μοντέλο, γιατί δεν έβρισκα κάποιον ρόλο που να μου ταιριάζει».

Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Στέλλα Γιάμπουρα

Στέλλα Γιάμπουρα Στέλλα Γιάμπουρα Στέλλα Γιάμπουρα Στέλλα Γιάμπουρα Στέλλα Γιάμπουρα Στέλλα Γιάμπουρα



Spread the love