Spread the love


Με απόφαση της περιφέρειας

Το χάος που έχει δημιουργηθεί με τις αποσπασματικές αποφάσεις για προληπτικό κλείσιμο των σχολείων επιχειρεί να λύσει, με αρκετή καθυστέρηση η Περιφέρεια Αττικής. Ήδη, οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου είναι ανάστατοι καθώς δεν γνωρίζουν τι ακριβώς γίνεται. Κάποιοι δήμαρχοι, ανακοίνωσαν αποσπασματικά ότι δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία, με αποτέλεσμα να ενταθεί η αγωνία σε όσους κατοικούν σε όμορους ή κοντινούς δήμους.

Ο δήμος Σαρωνικού είχε ανακοινώσει ότι κλείνει τα σχολεία, ακολούθησε και ο δήμος Ελληνικού.

Η Περιφέρεια, απούσα από το μπάχαλο που δημιουργήθηκε, βλέποντας τον κάθε δήμο να παίρνει πρωτοβουλίες περιέπλεξε τα πράγματα. Κι αυτό διότι ο αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα αποφάσισε να κλείσει εκείνα στην αρμοδιότητά του. Δηλαδή, κάποιοι εκτίμησαν ότι τα προβλήματα μπορεί να υπάρχουν μέχρι την Καλλιθέα, αλλά όχι 50 μέτρα πιο μακριά που είναι σχολείο στο όριο του δήμου Αθηναίων. Έτσι, αυτή την ώρα αποφασίζεται να υπάρξει γενική εντολή της περιφέρειας να κλείσουν τα σχολεία σε όλη την Αττική.

Η απόφαση ενδέχεται να ανακοινωθεί επίσημα σε λίγη ώρα. Τα dikaiologotika.gr παρακολουθούν το θέμα και θα σας ενημερώνουν διαρκώς.

 



Spread the love