Spread the love


Η Χριστίνα Γεωργιάδου είναι μια Ελληνίδα από την Κύπρο που ζει στον Λίβανο, που αν και μητέρα δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με υπέροχες φωτογραφίες της που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Θαυμάστε υπεύθυνα..

Όπως δηλώνει στον προσωπικό της λογαριασμό η Christina Georgiou είναι Cypriot Personal trainer, που διαθέτει υπέροχο κορμί και πολύ γλυκό πρόσωπο. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι η λεπτή της μέση και το πληθωρικό της στήθος που δεν χωράει πουθενά.

Η Χριστίνα Γεωργιάδου το γνωρίζει πολύ καλά ότι αρέσει, και γι αυτόν τον λόγο ποζάρει μπροστά στον καθρέπτη της δοκιμάζοντας ρούχα που πραγματικά κόβουν την ανάσα.

Μάλιστα, αρκετές φορές ανεβάζει και φωτογραφίες τα εσώρουχά της, και αυτό αναστατώνει περισσότερο την αντρική φαντασία.

Το γεγονός ότι έγινε μητέρα δεν την πτοεί, αφού όση ώρα χαζεύαμε το instagram της δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε, και αυτός είναι ο λόγος τελικά το αφιέρωμα στο κορμί της κατάληξε μεγαλύτερο από τα αναμενόμενα.

Απολαυστε, ακόμα εν μεγάλο αφιέρωμα, γιατί τέτοια κορμιά δύσκολα βρίσκεις μπροστά σου. Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι έχει ανεβάσει 5,057 φωτογραφίες της και κατάφερε να την ακολουθήσουν 20.6 χιλιάδες άτομα.

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αλλά πότε δεν είναι αργά.

Δείτε τη στο instagram

Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου Χριστίνα Γεωργιάδου



Spread the love