Spread the love


Η Farrah Abraham πόζαρε σε παραλία με το μαγιό της και ανέβασε τις φωτογραφίες της στα social media, όπου διαφήμισε την Μύκονο με το κορμί της. Ακόμα μια διάσημη που προβάλει τις χαρές της Ελλάδας, και του Αιγαίου, με τον καλύτερο τρόπο.

Φόρεσε το γαλάζιο της μαγιό, και γύρισε την πλάτη στον φωτογραφικό φακό για να δούμε κάθε λεπτομέρεια του κορμιού της, στη Μύκονο, και συνέχισε τις διακοπές της στη Σαντορίνη.

Είναι ακόμα μια διάσημη προσωπικότητα που με φόντο το κορμί της διαφημίζει το νησί των ανέμων, αφού οι φωτογραφίες της «έπαιξαν» σε όλα τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης, με ποικίλα σχόλια.. για τις ομορφιές του νησιού, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

Για όσους δεν την γνωρίζεται θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Farrah Abraham ξεκίνησε την καριέρα της ως τηλεοπτικό αστέρι αλλά εξελίχθηκε ως μια επιτυχημένη συγγραφέας, επιχειρηματίας, σεξ σύμβολο και μητέρα, και έχτισε γύρω από το όνομά της μια αυτοκρατορία με εμπορικά σήματα.

Στην τρυφερή ηλικία των 16 ετών ήταν μαζορέτα στο γυμνάσιο που φοιτούσε και μοντέλο ως έφηβη μητέρα μέσα από την τηλεοπτική στη σειρά MTV «16 και έγκυες». Αντιμετώπισε ανύπαντρη τη μητρότητα, καθώς ασχολήθηκε χωρίς πατέρα της κόρης της Σοφίας.

Η ιστορία του νεαρού αστεριού θα αγαπηθεί από το κοινό που θα την κάνει πρωταγωνιστήσει στην σειρά spin-off του MTV «Teen Mom».

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει κοσμήσει κορυφαία περιοδικά, όπως το «Us Weekly» και το «Life & Style» και εμφανίσθηκε σε δεκάδες διαφημίσεις και δίκτυα, όπως τα ABC, VH1, MTV, Bravo, E !, FOX και NBC και πολλά άλλα.

Τον Αύγουστο του 2012 κυκλοφόρησε την πρώτη της αυτοβιογραφία της στους «New York Times» με τίτλο, «My Teenage Dream Ended», που πώλησε πάνω από 500.000 αντίτυπα.

Δείτε το site της: farrahabraham.me

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

farrah abraham farrah abraham farrah abraham farrah abraham farrah abraham farrah abraham farrah abraham farrah abraham farrah abraham farrah abraham farrah abraham farrah abraham farrah abraham farrah abraham farrah abraham farrah abraham farrah abraham farrah abraham

Δείτε και τις τελευταίες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

farrah abraham farrah abraham farrah abraham farrah abraham farrah abraham farrah abraham farrah abraham farrah abraham



Spread the love