Spread the love


Η Αθηνά έκανε ένα post για να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους και όλους όσοι τη φρόντισαν στο μαιευτήριο καθώς και κάποια Instastories χωρίς όμως να ακούσουμε τη φωνή της.

Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε πρώτη φορά μανούλα στις 14 Μαρτίου. Από τα ξημερώματα εκείνης της Τετάρτης, η ζωή του ζευγαριού έχει αλλάξει και οι τρεις τους βιώνουν στιγμές ευτυχίας και πληρότητας.

Η ηθοποιός, αν και πολύ ενεργή στα social media, με έναν από τους δυνατότερους λογαριασμούς στην Ελλάδα, έχει κάνει μια μικρή παύση γιατί οι ώρες και οι μέρες της είναι αποκλειστικά αφιερωμένες στο μικρό Μάξιμο.

Η Αθηνά έκανε ένα post για να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους και όλους όσοι τη φρόντισαν στο μαιευτήριο καθώς και κάποια Instastories χωρίς όμως να ακούσουμε τη φωνή της.

Πριν λίγη ώρα η ηθοποιός ανήρτησε σε Instastories ένα βίντεο για τη νέα της κολεξιόν και στη συνέχεια μίλησε στους followers της για να πει ακόμα ένα «ευχαριστώ» για την αγάπη τους και τις ευχές τους αλλά και να μοιραστεί μαζί τους τα συναισθήματα της.

«Τι μου κάνετε; Πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε; Σας ευχαριστώ και πάλι για τις ευχούλες σας. Εγώ είμαι πολύ καλά, είμαι τρισευτυχισμένη, όλα καλά, φιλιά πολλά», είπε η Αθηνά Οικονομάκου με το πρόσωπό της να λάμπει από ευτυχία.



Spread the love