Spread the love


Τον τραυματισμό του που δεν έδειξαν οι κάμερες και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αποχώρησή του από το Survivor αποκάλυψε ο Στέλιος Κρητικός, στην πρώτη του συνέντευξη μετά το «αντίο» στον Άγιο Δομίνικο.

Καλεσμένος στο Survivor Πανόραμα, το απόγευμα της Τετάρτης, ο ηθοποιός επεσήμανε πως θεωρούσε δεδομένο ότι θα αποχωρούσε καθώς είχε τραυματιστεί και δεν του επέτρεπαν να αγωνίζεται.

Όπως αποκάλυψε, το πόδι του κάηκε από ένα κούτσουρο που έπεσε από στην φωτιά! Το κάψιμο μάλιστα ήταν τόσο σοβαρό, που δεν μπορούσε να βάλει το παπούτσι του, ενώ, αν και ήθελε να αγωνιστεί, οι γιατροί δεν τον άφηναν καθώς υπήρχε κίνδυνος μόλυνσης.

Δείτε τα σχετικά βίντεο που ακολουθούν:

Survivor: Ο Στέλιος Κρητικός ξεσπά και αποκαλύπτει για τον Χάρο

Απίστευτες δηλώσεις από τον ηθοποιό Στέλιο Κρητικό ο οποίος μίλησε για επιδεικτικά προκλητική και ανάρμοστη συμπεριφορά από τον Σώζωντα στην παραλία.

Όπως είπε, ο Παλαίστρος Χάρος έκανε την ανάγκη του στο μέρος όπου κοιμούνταν οι συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα είπε, μιλώντας στην εκπομπή “Survivor Πανόραμα”:

“Εκεί που καθόμαστε το βράδυ και ξαπλώνουμε για να βλέπουμε τα αστέρια, στον κορμό που λέμε, ο Σώζων πήγε και έκανε την ανάγκη του. Ενώ υπήρχε τουαλέτα και έχουμε πει ότι εδώ καθόμαστε και καθόμασταν όλοι, έκανε την ανάγκη του. Δεν έχω λόγια! Άλλον άνθρωπο βλέπουμε εμείς και άλλον είδα στις συνεντεύξεις”, δήλωσε χαρακτηριστικά. “Είναι ένας χαρακτήρας που μόνο σε παραστάσεις, σε έργα μπορείς να τον δεις, αλλά και τα έργα μέσα από τη ζωή βγαίνουν”, πρόσθεσε.



Spread the love