Spread the love


 Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της πολεμικής Αεροπορίας (www.haf.gr) η ονομαστική κατάσταση των υποψηφίων στις φετινές εξετάσεις, των οποίων τα δικαιολογητικά παρουσιάζουν ελλείψεις ή τυπικές παραλείψεις.

Οι υποψήφιοι καλούνται να αποστείλουν μόνο ταχυδρομικά, τα ελλείποντα – ελλιπή δικαιολογητικά, μέχρι τις 9 Ιουνίου (θα λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομικής υπηρεσίας, δημόσιας ή ιδιωτικής και όχι η ημερομηνία παραλαβής από τη ΔΑΕ), στη ΔΑΕ και στη διεύθυνση:

Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ/Β1),

ΑΒ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ, ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ, Τ.Γ.Α. 1010.

Σε περιπτώσεις παράλειψης συμπλήρωσης κάποιου από τα πεδία της αίτησης που απαιτούν ΝΑΙ ή ΟΧΙ, θα αποστέλλεται υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα δηλώνεται η ανάλογη επιθυμία. 

Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα πρέπει να συμπληρώνονται – υπογράφονται (θεώρηση για το γνήσιο της/των υπογραφής/-ών απαραίτητη), από τον υποψήφιο εάν είναι ενήλικος ή από τους ασκούντες τη γονική μέριμνα ή επιτροπεία, εάν είναι ανήλικος.

Για περισσότερες πληροφορίες – διευκρινήσεις, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210-8192132 – 2133.

Στη γνωστοποίηση του ΓΕΑ επισημαίνεται, ότι όσοι εκ των υποψηφίων έχουν υποβάλλει μαζί με την αίτηση υπεύθυνη δήλωση, το δελτίο υγειονομικής εξέτασης (Υπόδειγμα 6 της ΕΔΥΕΘΑ 14/2017), καθώς και τις υγειονομικές εξετάσεις, να επικοινωνήσουν άμεσα με τα ανωτέρω τηλέφωνα για περαιτέρω οδηγίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Spread the love