Spread the love


Συστήθηκε στο ελληνικό κοινό με την παρουσία της στη «μόδα» πρωινής εκπομπής και αποτέλεσε σύμβολο του σεξ στην δεκαετία των ’90s. Η Τάρια Μπούρα, παραμένει σε τέλεια κατάσταση με κορμί που θα ζήλευαν ακόμα και 20αρες.

Η αλήθεια είναι πως η εκρηκτική ξανθιά είχε προκαλέσει όλα τα βλέμματα με τις πρώτες της εμφανίσεις στον «Πρωινό Καφέ» στο πλευρό της Ελένη Μενεγάκη.

Ήταν η όμορφη κοπέλα παρουσίαζε την στήλη της «μόδας» και η παρουσία ανέβαζε κατακόρυφα την δείκτη της τηλεθέασης. Η απόφασή της να αποσυρθεί από την ενεργό δράση για να αφιερωθεί στην οικογένειά της, μας έκανε να την αναζητούμε μέσα από τα social media που διαχειρίζεται, για να βλέπουμε την εξέλιξη της.

Όμως, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, η Τάρια Μπούρα παρέμεινε πολύ επιθυμητή γυναίκα ακόμα και δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι βάζει κάτω πολλές 20άρες..

Έχει τέλειες αναλογίες και δε μπορεί να περάσει απαρατήρητη, όπου και αν κάνει τις βουτιές της.

Η Τάρια Μπούρα που κάποτε απολαμβάναμε στην τηλεόραση, έχει γίνει μια υπέροχη μητέρα με αψεγάδιαστο κορμί, που όταν φορά μπικίνι αναστατώνει όλους τους λουόμενους με την παρουσία της.

Δεν γνωρίζουμε πως, αλλά ξέρει τον τρόπο να δείχνει πάντοτε φρέσκια, νέα, όμορφη, και πολύ σέξι αφού είναι μητέρα δύο παιδιών με τον γιο της μάλιστα στην εφηβεία, κι όμως βρίσκει τον χρόνο να περιποιείται τον εαυτό της.

Μπορεί τα χρόνια να περνούν αλλά αυτό το κορίτσι που λέγεται Τάρια Μπούρα παραμένει διαχρονική αξία.

Με κορμί που πολλές εικοσάρες θα ζήλευαν η ξανθιά καλλονή κάνει την ηλιοθεραπεία της, ποζάρει και αναστατώνει.

Η Τάρια Μπούρα που χρόνος δεν περνάει από πάνω της και όσο μεγαλώνει τόσο πιο όμορφη και εντυπωσιακή γίνεται. Λατρεύει τις φωτογραφίες και ειδικότερα τις selfie και τις «ανεβάζει» στην προσωπική της σελίδα στο instagram προκαλώντας «εγκεφαλικά» στον ανδρικό πληθυσμό.

Απολαύστε την στις φωτογραφίες που ακολουθούν κι ανεβάζει η ίδια στο instagram:

taria boura 24 taria boura 23 taria boura 22 taria boyra 35 taria boyra 34 taria boyra 33 taria boyra 32 taria boyra 31 taria boyra 30 taria boyra 29 taria boyra 28 taria boyra 27 taria boyra 26 taria boyra 25 taria boyra 24 taria boyra 23 taria boyra 22 taria boyra 21 taria boyra 20 taria boyra 19 taria boyra 18 taria boyra 17 taria boyra 16 taria boyra 15 taria boyra 14 taria boyra 13 taria boyra 12 taria boyra 11 taria boyra 10 taria boyra 9 taria boyra 8 taria boyra 7 taria boyra 6 taria boyra 5 taria boyra 4 taria boyra 3 taria boyra 2 taria boyra 1



Spread the love