Συστήθηκε στο ελληνικό κοινό με την παρουσία της στη «μόδα» πρωινής εκπομπής και αποτέλεσε σύμβολο του σεξ στην δεκαετία των ’90s. Η Τάρια Μπούρα, παραμένει σε τέλεια κατάσταση με κορμί που θα ζήλευαν ακόμα και 20αρες.

Η αλήθεια είναι πως η εκρηκτική ξανθιά είχε προκαλέσει όλα τα βλέμματα με τις πρώτες της εμφανίσεις στον «Πρωινό Καφέ» στο πλευρό της Ελένη Μενεγάκη.

Ήταν η όμορφη κοπέλα παρουσίαζε την στήλη της «μόδας» και η παρουσία ανέβαζε κατακόρυφα την δείκτη της τηλεθέασης. Η απόφασή της να αποσυρθεί από την ενεργό δράση για να αφιερωθεί στην οικογένειά της, μας έκανε να την αναζητούμε μέσα από τα social media που διαχειρίζεται, για να βλέπουμε την εξέλιξη της.


Όμως, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, η Τάρια Μπούρα παρέμεινε πολύ επιθυμητή γυναίκα ακόμα και δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι βάζει κάτω πολλές 20άρες..

Έχει τέλειες αναλογίες και δε μπορεί να περάσει απαρατήρητη, όπου και αν κάνει τις βουτιές της.

Η Τάρια Μπούρα που κάποτε απολαμβάναμε στην τηλεόραση, έχει γίνει μια υπέροχη μητέρα με αψεγάδιαστο κορμί, που όταν φορά μπικίνι αναστατώνει όλους τους λουόμενους με την παρουσία της.

Δεν γνωρίζουμε πως, αλλά ξέρει τον τρόπο να δείχνει πάντοτε φρέσκια, νέα, όμορφη, και πολύ σέξι αφού είναι μητέρα δύο παιδιών με τον γιο της μάλιστα στην εφηβεία, κι όμως βρίσκει τον χρόνο να περιποιείται τον εαυτό της.

Μπορεί τα χρόνια να περνούν αλλά αυτό το κορίτσι που λέγεται Τάρια Μπούρα παραμένει διαχρονική αξία.

Με κορμί που πολλές εικοσάρες θα ζήλευαν η ξανθιά καλλονή κάνει την ηλιοθεραπεία της, ποζάρει και αναστατώνει.

Η Τάρια Μπούρα που χρόνος δεν περνάει από πάνω της και όσο μεγαλώνει τόσο πιο όμορφη και εντυπωσιακή γίνεται. Λατρεύει τις φωτογραφίες και ειδικότερα τις selfie και τις «ανεβάζει» στην προσωπική της σελίδα στο instagram προκαλώντας «εγκεφαλικά» στον ανδρικό πληθυσμό.

Απολαύστε την στις φωτογραφίες που ακολουθούν κι ανεβάζει η ίδια στο instagram:

taria boura 24taria boura 23taria boura 22taria boyra 35taria boyra 34taria boyra 33taria boyra 32taria boyra 31taria boyra 30taria boyra 29taria boyra 28taria boyra 27taria boyra 26taria boyra 25taria boyra 24taria boyra 23taria boyra 22taria boyra 21taria boyra 20taria boyra 19taria boyra 18taria boyra 17taria boyra 16taria boyra 15taria boyra 14taria boyra 13taria boyra 12taria boyra 11taria boyra 10taria boyra 9taria boyra 8taria boyra 7taria boyra 6taria boyra 5taria boyra 4taria boyra 3taria boyra 2taria boyra 1