Η γνωστή παρουσιάστρια ξετρέλανε τον ανδρικό πληθυσμό που βρισκόταν στην παραλία της Μυκόνου, όμως εμείς θυμηθήκανε και την περυσινή της απόδραση στο νησί των ανέμων που και τότε μοίρασε εγκεφαλικά. Απολαύστε τη.

Η εγχώρια ηθοποιός και παρουσιάστρια Νικολέτα Ράλλη όπως όλες οι celebrities επέλεξαν το διάσημο νησί για τις διακοπές της, και οι φωτογραφίες της ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο, αφού η γυναίκα είναι όλα τα λεφτά.

Με ένα σέξι μαγιό που τόνιζε το καλλίγραμμο κορμί της απόλαυσε τις βουτιές προκαλώντας «εγκεφαλικά» στους λουόμενους.


«Κορμί θανατηφόρο» έχει η Νικολέτα Ράλλη και είναι λογικό ο ανδρικός πληθυσμός να μην έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της.

Δείτε τη στο instagram

Απολαύστε τις φετινές της φωτογραφίες, και μετά δείτε τις διαφορές με το λευκό bikini που ακόμα δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε:

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 23ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 24ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 25ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 26ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 27ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 28ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 29ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 30ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 31ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 32

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 1ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 2ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 3ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 4ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 5ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 6ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 7ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 8ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 9ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 10ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 11ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 12ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 13ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 14ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 15ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 16ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 17ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 18ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 19ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 20ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΡΑΛΗ 21