Spread the love


Το 23χρονο μοντέλο Giulia Salemi μάγεψε φωτογράφους και κοινό περπατώντας πάνω στο κόκκινο χαλί που στήθηκε στο 73ο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας φορώντας μια τουαλέτα που δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία μας, παρέα με την Dayane Mello.

Η αλήθεια είναι ότι το πανέμορφο μοντέλο από την Ιταλία έκανε μια εμφάνιση που συζητήθηκε αφού τόλμησε να φορέσει ότι πιο «αέρινο» υπήρχε στην ντουλάπα της για να κερδίσει τις εντυπώσεις, και μάλλον τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο.

Για ακόμα μια φορά το 73ο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας κέρδισε το παγκόσμιο ενδιαφέρον με την προσωπικότητες που περπάτησαν πάνω στο κόκκινο χαλί. Μια από τις κοπέλες που έκανε του φωτογράφους να αναστενάξουν ήταν και Giulia Salemi όπως θα διαπιστώσετε και στις φωτογραφίες της που ακολουθούν.

Ο αέρας έκανε καλά την δουλειά του, και φύσηξε όσο έπρεπε για να σηκώσει το μακρύ σχιστό φόρεμα του μοντέλου ώστε να μας χαρίσει υπέροχες φωτογραφίες, που έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Έτσι, καθώς πήγαινε για την προβολή της ταινίας «The Young Pope» το Σάββατο 03/09/2016 έκανε όλα τα μάτια να στραφούν επάνω της με την πολύ σέξι εμφάνιση της. Μάλιστα όσοι ήταν εκεί εντυπωσιαστήκαν από το καταπληκτικό της μαύρισμα, και το χαμόγελό της αλλά βέβαια θα ήταν παράληψη να μην αναφέρουμε και το τεράστιο αλλά και αποκαλυπτικό σκίσιμο του φορέματός της.. που ήταν πολύ εντυπωσιακό.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Giulia Salemi είναι μια 23χρονη μελαχρινή μοντέλα από την γειτονική Ιταλία που όχι μόνο επιβίωσε στο χώρο των ξανθών γυναικών αλλά κατάφερε με την εξωτική της παρουσία να κοσμεί με τις φωτογραφίες της πολλά γνωστά περιοδικά.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η πανέμορφη μελαχρινή κοπέλα ξεκίνησε δυναμικά την καριέρα της όταν διακρίθηκε στο 75ο διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Miss Italia που πραγματοποιήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου, 2014. Η Giulia Salemi κατετάγη 3η αλλά αυτό δεν της στέρησε μια θέση στο ήλιο της μόδας.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της και τα βίντεο που ακολουθούν:

Giulia Salemi

Giulia Salemi

Giulia Salemi

Giulia Salemi Giulia Salemi Giulia Salemi Giulia Salemi Giulia Salemi Giulia Salemi Giulia Salemi Giulia Salemi Giulia Salemi Giulia Salemi Giulia Salemi Giulia Salemi Giulia Salemi Giulia Salemi Giulia Salemi

Giulia Salemi

Η Dayane Mello τρέλανε το φεστιβάλ Βενετίας (ΦΩΤΟ-VIDEO)



Spread the love