Spread the love


Είναι πολύ γνωστή και αναγνωρίσιμη Ελληνίδα ηθοποιός Μαρία Σολωμού είχε πολύ σέξι πόζες στο παρελθόν της, αλλά η αλήθεια της παραλίας είναι αμείλικτη στις παπαράτσι φωτογραφίες της που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Μιλάμε για την τέλεια αποκαθήλωση της μελαχρινής θεάς..

Εντάξει, να μην τα παραλέμε κιόλας η κοπέλα είναι πολύ όμορφη, και βρίσκουμε αυτές τις «ατέλειες» πολύ σέξι, αφού όπως υποστηρίζουμε εδώ και χρόνια η ομορφιά της γυναίκας πηγάζει από μέσα της. Οπότε, η ομορφιά της Μαρίας Σολωμού κρύβεται στις ατέλειες ..

Μια από τις πιο διάσημες και σέξι Ελληνίδα ηθοποιός διαθέτει κορμάρα χωρίς να είναι “πειραγμένη” ούτε η ίδια ούτε οι φωτογραφίες της που ακολουθούν.

Επίσης, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town» και εξομολογήθηκε με πλήρη ειλικρίνεια ότι δεν είναι η σέξι γυναίκα που θέλουν τα περιοδικά.

Στο σπίτι σου πώς κυκλοφορείς;

«Όπως και στον δρόμο, άβαφη και με το μαλλί αφάνα από το πρωί. Με ένα σορτσάκι και με ένα μακό. Στο σπίτι μου και στη ζωή μου γενικά δεν είμαι η σέξι γκόμενα, όπως ενίοτε με παρουσιάζουν τα περιοδικά. Και σε παρακαλώ μη βάλεις στη συνέντευξή μας κανένα τίτλο “Πιο σέξι από ποτέ”. Δεν θα το αντέξω», δήλωσε η Μαρία

Δεν νιώθεις πια σέξι;

«Ποια γυναίκα δεν νιώθει σέξι όταν τη φτιάχνουν, τη στολίζουν και την κόβουν και την ράβουν σε ένα περιοδικό; Ξέρεις, η φωτογράφιση είναι μια φαντασίωση, ένας ρόλος, μια version του εαυτού σου. Για να γίνει πιστευτό όλο αυτό από τον αναγνώστη, πρέπει πρώτα εσύ να το πιστέψεις».

Έχεις γενικά, το άγχος της ομορφιάς;

Δεν έχω κανένα τέτοιο άγχος. Ποτέ άλλωστε δεν ένιωθα όμορφη, με την κλασική έννοια. Διαφορετική ναι, όμορφη όχι. Δεν έχω ούτε το τέλειο σώμα ούτε το τέλειο πρόσωπο. Δεν φρικάρω όμως.

Σε ποια κατηγορία γυναικών ανήκεις, σε εκείνες που μεγαλώνουν όμορφα;

Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι από τα 20 χρόνια μου μέχρι σήμερα οι διαφορές πάνω μου είναι τεράστιες. Καταρχάς, τη δεκαετία των 20 με 30 άλλαξε το σχήμα του προσώπου μου, όπως συμβαίνει στις περισσότερες γυναίκες. Είχα μαγουλάκια τα οποία απεχθανόμουν. Από τα 30 και μετά άρχισε η μετάλλαξη. Έφυγε το λίπος από το πρόσωπο και εμφανίστηκαν γωνίες. Από τα 30 στα 40 τώρα, αναρωτιέμαι αν θα ξαναγυρίσει πίσω να καλύψει καμιά ρυτίδα, αλλά δεν το βλέπω. Επίσης, από μια ηλικία και μετά πρέπει να αποφασίσεις πλέον αν θα έχεις ωραίο ποπό ή ωραία μούρη.

Εσύ τι αποφάσισες;

Εγώ αποφάσισα να έχω ωραίο ποπό, ή για να στο πω καλύτερα να μην έχω ποπό, γιατί δεν μου αρέσει να εξέχει κάτι. Σιχαίνομαι αυτή την τάση «Kardashian». Θέλω το σώμα μου να είναι πολύ αδύνατο, χωρίς να προεξέχει τίποτα. Μου αρέσει ο σωματότυπος μοντέλου. Ένα «αγορέ» σώμα που δεν έχει πολλά να ξεχειλίζουν.

Τέλος, η 41χρονη Μαρία Σολωμού γεννήθηκε στην Αθήνα την 1η Οκτωβρίου 1974 και σπούδασε οικονομικά στο Αμερικανικό κολέγιο, αλλά τελικά την κέρδισε η τέχνη.

Δείτε τη στο facebook Fan Club

Απολαυστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μαρία Σολωμού Μαρία Σολωμού Μαρία Σολωμού Μαρία Σολωμού Μαρία Σολωμού

Δείτε και τις φωτογραφίες στο περιοδικό «Down Town»

Μαρία Σολωμού Μαρία Σολωμού Μαρία Σολωμού Μαρία Σολωμού

Τέλος, δείτε και ορισμένες από τις ομορφότερες.. αλλά παλαιότερες φωτογραφίες της που μας εντυπωσίασαν..

maria-solomou-9 Μαρία Σολωμού maria-solomou-11 Μαρία Σολωμού Μαρία Σολωμού Μαρία Σολωμού Μαρία Σολωμού Μαρία Σολωμού Μαρία Σολωμού Μαρία Σολωμού Μαρία Σολωμού



Spread the love